Onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren?

Je wilt een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren. Maar waar moet je beginnen? Evenementenbureau Arjan van Dijk Groep staat voor je klaar met creatieve ideeën, deskundig advies en professionele organisatie skills. Zet je relaties en medewerkers eens extra in het zonnetje! Organiseer samen met Arjan van Dijk Groep een bedrijfsfeest waarover nog lang wordt nagepraat.

Bedenkers van Beleving

Een succesvol bedrijfsfeest is van onschatbare waarde. Het kan de binding, betrokkenheid, loyaliteit en bedrijfstrots van je medewerkers vergroten, zodat er een wij-gevoel ontstaat. Arjan van Dijk Groep is hét eventbureau bij uitstek om jouw gasten een ultieme beleving te bezorgen. We zijn niet voor niets de Bedenkers van Beleving. Tijdens onze events worden alle zintuigen geprikkeld. Of je nu een bedrijfsfeest op eigen locatie wilt vieren of op een van onze feestlocaties in Brabant.

Steeds meer bedrijven merken het: eventmarketing is onmisbaar in de marketingmix. Met een geslaagd bedrijfsfeest maak je van jouw team en relaties echte merkambassadeurs. Een evenement is dé tool om de loyaliteit te versterken.

#Maak het mee

Arjan van Dijk Groep staat al meerdere decennia garant voor kwaliteit, heeft meerdere keren de Porsche lentemeeting verzorgd en is verantwoordelijk voor de kickoff events van onder andere Volvo Cars Nederland, ABN Amro en Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging. Heb jij genoeg lef om onze volgende opdrachtgever te worden? Daag ons uit!

Ben je op zoek naar een evenementenbureau dat je verwachtingen overtreft en dat je verrast met creatieve ideeën? Neem dan contact op met Arjan van Dijk Groep. Ons jonge, dynamische en gepassioneerde team zorgt ervoor dat jouw event een visitekaartje voor je bedrijf wordt.

  • Event trends 2018

    Het begin van het jaar vliegt weer voorbij. Dit staat traditiegetrouw altijd in het teken van de vele trendrapporten. Ook in de eventbranche zien we talloze verslagen de revue…

  • Doordacht concept en uitnodigingstraject leiden tot 116% opkomst!

    Een bekende angst in de evenementenwereld is de ‘no show’. Je bent lang bezig geweest om een geweldig evenement te organiseren maar een deel van de gasten komt niet…

  • Hoe meet je de ROI van jouw event?

    Evenementen zijn al lang meer dan alleen een leuk feestje of een gezellige bijeenkomst en event marketing heeft een vaste plek gekregen in de marketing strategie. We zetten events…

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?