Themafeesten | In een compleet andere wereld terecht komen

Arjan van Dijk Groep organiseert ook themafeesten. Leuk als u een jubileum hebt, een keer iets speciaals wilt doen met vrienden of bijvoorbeeld wanneer u als kleine zelfstandige een personeelsuitje zoekt. Hieronder vindt u een overzicht van onze themafeesten voor de komende tijd. Een aantal van deze feesten zijn ook openbaar. Hiernaast vindt u de kalender openbare themafeesten.

Resize of _N4L2659

De Muiterij

Dein mee op de woeste golven van de Muiterij tijdens dit themafeest! Sluit aan bij de bende van Captain Bluehorn en Wilde Mathilde en sla het vat aan!

Meer informatie
Muiterij

Middeleeuws Feest

Reis vijf eeuwen terug in de tijd en schuif aan bij dit bourgondische festijn! Terug naar de tijd van bourgondische glorie, de eerlijke, rauwe tijd van de Middeleeuwen, waar zelfs de verwachtingen van de ware levensgenieter overtroffen worden.

Meer informatie
holland gevoel

Het gevoel van Holland

Laat u overmeesteren door het gevoel van Holland met leuke feitjes over dit kleine stukje aarde! U wordt meegenomen op reis lang Hollandse spelletjes en culinaire specialiteiten.

Meer informatie
1001 nacht avd

Het feest van Duizend-en-één-nacht

Hier komen uw dromen uit in mystieke sferen, terwijl de sultan en zijn gevolg u omringen. U geniet de hele avond van een kleurrijk Oriëntaals spektakel van Oosterse traditie en cultuur.

Meer informatie
fly around the world

Fly Around The World

Bent u klaar om in te checken voor uw culinaire reis om de wereld? Ga mee op deze exotische toer met superswingende feestmuziek.

Meer informatie
_N4L3088

Camping Heidevreugd

Hier is de koelbox met bier en de zak chips nooit ver weg! Op de camping is het altijd gezellig en bij de wekelijkse bingo wint u altijd een mooi prijsje!

Meer informatie
700x350px

De Ruitery’s

Over the top, but not over the edge! De Ruitery’s brengen een wervelende show vol krachtige vocalen en visueel tot de verbeelding sprekende taferelen.

Meer informatie
Copa

Copa Cubana Night Club

Waar de mambo, merengue en salsa bezit nemen van uw heupen. De exotische welkomstcocktail is nog maar het begin van een geweldige avond!

Meer informatie
arjan van dijk themafeest

Das Fest Der Langen Latten

Skiën?! Dat bewaart u maar voor een ander moment! In Gasthof der Somweber smelt het ijs van het dak en blijven de latten voorlopig buiten staan.

Meer informatie
232441

Het gevoel van Holland Wintereditie

Deze winter is ’t Kuithuis Arsenaal in Woudrichem het trefpunt van de Oer-Hollandse winterse gezelligheid. In een winterse setting waar de knusheid ‘want-in-want’ gaat zie je Nederland vanavond op zijn smalst en… breedst!

Meer informatie

De algemene voorwaarden ‘themafeesten’ zijn van toepassing op deze evenementen. Klik op de button hiernaast om deze voorwaarden te bekijken

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?