Creatief evenementenbureau

Evenementenbureau Arjan van Dijk Groep staat voor je klaar met creatieve ideeën, deskundig advies en professionele organisatie skills. Wil je een nieuw product of dienst op bijzondere wijze lanceren? Een nieuw bedrijfspand feestelijk openen? Of iets bijzonders doen voor je medewerkers? Arjan van Dijk Groep organiseert samen met jou een event met een onuitwisbare indruk!

Bedenkers van Beleving

Een succesvol event is van onschatbare waarde. Arjan van Dijk Groep is hét eventbureau bij uitstek om jouw gasten een ultieme beleving te bezorgen. We zijn niet voor niets de Bedenkers van Beleving.

Heb jij genoeg lef om een spraakmakend event te organiseren? Stap uit je comfortzone. Neem creatieve specialisten in de arm. En benader je evenement als communicatie- of marketingmoment. Of je nu een personeelsevent, relatiedag of jubileumfeest organiseert. Maak van je event een visitekaartje voor jouw bedrijf! Ons jonge, dynamische en gepassioneerde team zit vol ideeën en staat voor je klaar.

#Maak het mee

Bij evenementenorganisatie komt veel kijken. Het vraagt om oog voor detail, creativiteit en een professionele organisatie. Arjan van Dijk Groep staat al meerdere decennia garant voor kwaliteit. We hebben meerdere keren de Porsche lentemeeting verzorgd en zijn verantwoordelijk voor de kickoff events van onder andere Volvo Cars Nederland, ABN Amro en Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging.

Ben je op zoek naar een eventbureau dat je verwachtingen overtreft? Neem dan contact op met Arjan van Dijk Groep.

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?

Laat je inspireren