Arjan van Dijk groep verzorgt VIP arrangementen Cirque du Soleil Amaluna

Van 16 maart t/m 1 mei 2016 was de circustent van Cirque du Soleil te bewonderen op P2 van de Amsterdam Arena. Hierin verschool zich een spetterende show, namelijk “Cirque du Soleil Amaluna”.

In deze gehele periode verzorgde de Arjan van Dijk Groep de VIP-arrangementen in de door Cirque speciaal ontworpen ‘Big Top’. In deze VIP-lounge kregen gasten culinaire gerechten met bijpassend drankjes. Na heerlijk gegeten te hebben werden de gasten begeleid naar de beste plaatsten voor de show. In de pauze was er tijd om de spectaculaire optredens te bespreken onder het genot van een dessert. Na het vervolg van de show keerden de gasten terug in de ‘Big Top’. De gasten konden hier onder het genot van een drankje, hun beleving uitvoering bespreken met de rest van het gezelschap. Aan het einde van de geslaagde avond ontvingen alle VIP gasten een rijk gevulde goodiebag, vol met special items van Cirque du Soleil Amaluna.

De Arjan van Dijk Groep is trots op het team, die dag in en dag uit klaar stonden om alle VIP gasten een onvergetelijke beleving te geven!

Wij ontvangen u graag, de volgende keer, tijdens een van onze vele evenementen!