Bedrijfsevenement organiseren: bezorg jouw medewerkers de ultieme beleving!

Een succesvol bedrijfsevenement organiseren is niet makkelijk. Hoe zorg je ervoor dat het evenement een indrukwekkende ervaring wordt, waarvan je na afloop nog lang het positieve effect merkt? Wij gaan de uitdaging graag aan!

Onze Bedenkers van Beleving weten als geen ander hoe ze jouw medewerkers de ultieme beleving bezorgen. Een succesvol bedrijfsevenement is al lang niet meer zomaar een feestje of een leuke bijeenkomst. Het is zoveel meer dan een gezellige happening.

Creatief evenementenbureau Arjan van Dijk Groep staat voor je klaar met deskundig advies, professionele organisatievaardigheden en een stevige dosis creativiteit! Samen zorgen we voor een succesvol evenement dat past binnen jouw strategie.

Bedrijfsevenement versterkt de employee engagement

Betrokken medewerkers zijn schaars. En als je ze eenmaal binnen hebt moet je ze ook nog weten te behouden. Daarom is het belangrijk om de employee engagement van je medewerkers continu te versterken. Zet je echt een bijzondere beleving neer, dan zul je zien dat de betrokkenheid, loyaliteit en binding van je medewerkers een enorme boost krijgt!

Het liefst betrekken we de gasten zo veel mogelijk bij het evenement, bijvoorbeeld door middel van co-creatie. Dat maakt de organisatie al een feest op zich!

Aandacht, de centrale gedachte van onze bedrijfsevenementen. Aandacht voor je medewerkers verhoogt de engagement. Een evenement waarbij je personeel volledig in het zonnetje gezet wordt creëert een onderling gevoel van trots en betrokkenheid. Na afloop resulteert dat in medewerkers die met hart voor de zaak weer aan de slag gaan, vol frisse moed en enthousiasme.

Recente berichten

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?

Betrokken medewerkers zorgen voor hogere klantvriendelijkheid

Het resultaat? De aandacht die je aan je medewerkers geeft komt 3 keer zo hard terug. Betrokken medewerkers zijn veel productiever en gelukkiger en zorgen daarmee voor een hogere klantvriendelijkheid. De medewerkers genieten van de positieve aandacht van je bedrijf tijdens het evenement. Vervolgens brengen zij na afloop hun opgedane enthousiasme weer over in het contact met je klanten. Zo is het bedrijfsfeest veel meer dan een losstaande happening: het is het begin van een positieve spiraal!

Bedrijfsevenement organiseren op maat

Een uniek concept. Dat staat als een huis. Met een organisatie die zo vlekkeloos verloopt dat je zelf een onbezorgde avond hebt. Daar kan je bij de Arjan van Dijk Groep op vertrouwen. Wij hebben alles in huis om een bedrijfsevenement te organiseren die alle verwachtingen overstijgt.

Over jouw evenement praten gasten straks nog lang na. Omdat het concept klopte, op de organisatie niets was aan te merken en jouw feest gewoon áf was. Arjan van Dijk Groep maakt er samen met jou een kloppend geheel van.

Kies voor een bedrijfsevenement op eigen locatie of ga voor één van onze bijzondere feestlocaties in Brabant. Heb je een andere uitdagende en inspirerende locatie in gedachten voor je bedrijfsfeest? Daag ons uit om er een spektakel van te maken!

bedrijfsevenement organiseren
bedrijfsevenement

Concepting

Wij denken vanuit een concept. Al ruim veertig jaar lang. Het zit in onze genen. Door te werken vanuit een concept klopt het evenement en zijn alle details met elkaar in overeenstemming.

Om het beste concept te bedenken, gaan we aan het begin van het traject samen zitten om een aantal cruciale vragen te beantwoorden. Welk thema spreekt jou aan? Welke boodschap wil je communiceren en wat wil je met het evenement bereiken? Welk gevoel wil je uitstralen? Hoe wil je jouw gasten verwelkomen? Welk type locatie heb je voor ogen? De doelstelling van het event wordt bepaald en we denken na over de doelgroep. Samen sparren we over de boodschap en de inhoud van het event. Zo komen we samen tot het beste concept!

Een goed concept zorgt ervoor dat alles klopt. En dat merk je in de uitvoering. De aankleding, de kleuren, het entertainment en culinaire aanbod; alles is op elkaar afgestemd. Daardoor blijft het bedrijfsevenement pas echt goed bij de gasten hangen.

Een goede evaluatie is het begin van succes

Je hebt veel blije gezichten gezien, maar was het bedrijfsevenement wel echt succesvol? Tijd om te evalueren. De evaluatie is bijna belangrijker dan het event zelf. Hoe meet je of een evenement succesvol is geweest? Moderne technologie zorgt ervoor dat we erg nauwkeurig het effect van een event kunnen meten. Met deze informatie kun je het belang van een succesvol bedrijfsfeest organiseren ook nog eens beter verkopen binnen je organisatie!

Een bedrijfsevenement organiseren? Maak het mee met Arjan van Dijk!

Arjan van Dijk Groep is hét eventbureau bij uitstek om jouw gasten een ultieme beleving van begin tot eind te bezorgen. We zijn niet voor niets de Bedenkers van Beleving! Ons team staat klaar om een bedrijfsevenement te organiseren dat je medewerkers dichter tot jou én elkaar brengt. Dit kan bij je organisatie in huis of je kiest voor een bedrijfsfeest op locatie. Ben je klaar voor een evenement dat verbaast, verrast, en verbluft? Neem contact op met Arjan van Dijk Groep. We zorgen ervoor dat jouw bedrijfsevenement onvergetelijk wordt!

Als full service organisatiebureau bedenkt en ontwikkelt de Arjan van Dijk Groep voor elke gelegenheid een custom made productie, die verrassend, onderscheidend en effectief is.

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?