Bedrijfsfeest organiseren: meer dan alleen een feestje!

Een bijzonder bedrijfsfeest organiseren kan een hele uitdaging zijn. Wat voor locatie kies je en welke beleving wil je je medewerkers meegeven? Hoe zorg je ervoor dat het evenement een indrukwekkende ervaring wordt, waarvan je na afloop nog lang het positieve effect merkt? Wij gaan de uitdaging graag aan. Creatief evenementenbureau Arjan van Dijk Groep staat voor je klaar met deskundig advies, professionele organisatievaardigheden en een stevige dosis creativiteit!

Bedrijfsfeest versterkt betrokkenheid

Een geslaagd bedrijfsfeest is zoveel meer dan een gezellige happening. Zet je echt een bijzondere beleving neer, dan zul je zien dat de betrokkenheid, loyaliteit en binding van je medewerkers een enorme boost krijgt.

De centrale gedachte van onze bedrijfsfeesten? Aandacht! Aandacht voor je medewerkers verhoogt de engagement. Een feest waarbij je personeel volledig in het zonnetje gezet wordt creëert een onderling gevoel van trots en betrokkenheid. Na afloop resulteert dat in teams die met hart voor de zaak weer aan de slag gaan, vol frisse moed en enthousiasme.

Recente berichten

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?

Betrokkenheid verbetert klantcontact

Het bijzondere aan zo’n geslaagd evenement voor je personeel? De binding en betrokkenheid die je medewerkers ervaren straalt weer door in het klantcontact en zorgt voor meer customer engagement. De medewerkers genieten van de positieve aandacht van je bedrijf tijdens het evenement. Vervolgens brengen zij hun opgedane enthousiasme weer over in het contact met je klanten. Zo is het bedrijfsfeest veel meer dan een losstaande activiteit: het is het begin van een positieve spiraal!

Bedrijfsfeesten op maat

Als Bedenkers van Beleving hebben wij van Arjan van Dijk Groep alles in huis om een bedrijfsfeest te organiseren die alle verwachtingen overstijgt. Wij bieden een beleving van begin tot eind, een verrassend totaalplaatje waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Daarnaast kijken wij altijd verder naar de achterliggende strategie en doelstellingen. Zo benutten wij samen met jou alle kansen om de betrokkenheid te creëren die zo belangrijk is.

Kies voor een bedrijfsfeest op eigen locatie of ga voor één van onze bijzondere feestlocaties in Brabant. Heb je een andere uitdagende en inspirerende locatie in gedachten voor je bedrijfsfeest? Daag ons uit om er een spektakel van te maken!

Bedrijfsfeest organiseren
Bedrijfsfeest

Van concept tot uitvoering

Concepting zit in onze genen. Al meer dan 40 jaar helpen onze Bedenkers van Beleving je aan een passend concept voor ieder evenement. Aan het begin van het traject gaan we samen zitten om een aantal cruciale vragen te beantwoorden. Welke boodschap wil je communiceren en wat wil je met het evenement bereiken? De doelstelling van het event wordt bepaald en we denken na over de doelgroep. Samen sparren we over de boodschap en de inhoud van het event. Zo komen we samen tot het beste concept!

Een goed concept zorgt ervoor dat alles klopt. En dat merk je in de uitvoering. De kleuren, de aankleding, het entertainment en culinaire aanbod; alles is op elkaar afgestemd. Daardoor blijft het bedrijfsfeest pas echt goed bij de gasten hangen.

Meetbaar succesvol

Hoe meet je of een evenement succesvol is geweest? Als je een bedrijfsfeest organiseert ben je misschien al blij als je medewerkers het naar hun zin hebben gehad. Maar als het goed is heb je meer doelstellingen bepaald, bijvoorbeeld een hogere betrokkenheid bij je medewerkers. Moderne technologie zorgt ervoor dat we erg nauwkeurig het effect van een event kunnen meten. Met deze informatie kun je het belang van een succesvol bedrijfsfeest organiseren ook nog eens beter verkopen binnen je organisatie!

Een bedrijfsfeest organiseren? Maak het mee met Arjan van Dijk!

Ons frisse, creatieve en professionele team staat klaar om een bedrijfsfeest te organiseren dat je medewerkers dichter tot jou én elkaar brengt. Dit kan bij je organisatie in huis of je kiest voor een bedrijfsfeest op locatie. Ben je klaar voor een evenement dat verbaast, verrast, en verbluft? Neem contact op met Arjan van Dijk Groep. Onze Bedenkers van Beleving zorgen ervoor dat jouw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement wordt!

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?