Bedrijfsuitje organiseren?

Organiseer een uniek bedrijfsuitje

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren voor uw medewerkers? De Arjan van Dijk Groep helpt u bij het vinden van de perfecte locatie, geweldig entertainment en verzorgt de catering zodat u en uw personeel van een onbezorgde dag kunt genieten.

Bedrijfsfeesten en uitjes

Wilt u een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje met een specifiek thema organiseren? Laat het ons weten. We denken graag met u mee. Of bekijk direct alle themafeesten! De Arjan van Dijk Groep beschikt over vier unieke locaties met elk een eigen karakter.

Catering

De Arjan van Dijk Groep verzorgt naast de locatie en het entertainment ook de catering voor uw bedrijfsuitje. Verwen uw gasten met lekkere gerechten, hapjes en bites. Want bij een geslaagd bedrijfsuitje hoort natuurlijk goed eten. De Arjan van Dijk Groep bedenkt en ontwikkelt een passend custom made event voor iedere gelegenheid.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het organiseren van een bedrijfsuitje, feest of ander event? Neem dan contact op met ons. Door samen met u te brainstormen komen we tot een geslaagd evenement.

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?