Bezoek Arjan van Dijk Groep op EventStreet 2018!

Op dinsdag 10 juli 2018 is Arjan van Dijk Groep te vinden op EventStreet in Haarlem. EventStreet is hét meet & greet event voor opdrachtgever en bureau. Een evenement dat je dus niet mag missen!

Bedenkers van Beleving op het EventStreet Paviljoen

EventStreet is dé plek om je te laten verrassen en inspireren rondom eventmarketing- en live communicatie. 15 bureaus presenteren zich in horecagelegenheden van de Haarlemse binnenstad. Onze Bedenkers van Beleving zijn te vinden in de gezellige tapasbar Pincho om te laten zien wat wij als creatief evenementenbureau voor je kunnen betekenen. Van unieke concepten tot bijzondere evenementen die perfect aansluiten op je marketingdoelen. Durf jij ons uit te dagen?

“Ons team is altijd op zoek naar leuke, vernieuwende ideeën. Onderscheidende concepten met lef die verder gaan dan het standaard plaatje. Zo ontwikkelen wij namelijk ook onze eventconcepten. De eerste Nederlandse editie van EventStreet is net even anders dan een standaard beurs en daardoor op ons lijf geschreven. Wij hebben er onwijs veel zin in!”

Benieuwd wat een creatief evenementenbureau als Arjan van Dijk Groep voor jouw bedrijf of evenement kan betekenen? Kom langs en laat je inspireren door onze Bedenkers van Beleving!

Registreer je nu!

Waar zijn we te vinden?

  • Tapasbar El Pincho
  • Riviervischmarkt 17-19, Haarlem
  • 10 juli, 17:30 tot 22:30
  • Tickets & info: www.eventstreet.nl