Brand events: laat je merk tot leven komen!

Brand management, merkmanagement en brandloyaliteit zijn enkele termen die ‘trending topics’ zijn bij menig ondernemer. Het vermarkten van je merk is waar het om draait en dat besef heeft bij de Nederlandse ondernemers een enorme vlucht te genomen.

Veel ondernemingen investeren in het opbouwen van een ‘brand experience’. Wil je het écht goed aanpakken? Verwerk dan brand events in je merkstrategie!

3D merkbeleving

Brand management start met het verspreiden van merkgerelateerde content via alle bekende on- en offline kanalen. Deel je brandstory, visie en kijk op de wereld en de markt. Vergroot je naamsbekendheid door kennis te delen. Persoonlijke ervaring en beleving blijven daarbij van onschatbare waarde, ook en vooral in tijden van digitalisering.

Laat je merk tot leven komen. Neem mensen aan de hand en laat hen even letterlijk in jouw wereld stappen door een brand event toe te voegen aan je strategie. Op die manier creëer je een 3D merkbeleving!

#Maak het mee

Al jarenlang ontpopt de Arjan van Dijk Groep zich als een specialist in de 3D vertaling van brandstories. Ons team van Bedenkers van Beleving werkt geregeld nauw samen met brandmanagers en heeft hierdoor een rijke kennis en ervaring opgedaan in deze vorm van marketing.

Ben je op zoek naar een eventbureau dat je verwachtingen overtreft en je verrast met creatieve input? Neem dan contact op met Arjan van Dijk Groep. Wij staan voor je klaar met creatieve ideeën, deskundig advies en professionele organisatie skills.

  • Event trends 2018

    Het begin van het jaar vliegt weer voorbij. Dit staat traditiegetrouw altijd in het teken van de vele trendrapporten. Ook in de eventbranche zien we talloze verslagen de revue…

  • Doordacht concept en uitnodigingstraject leiden tot 116% opkomst!

    Een bekende angst in de evenementenwereld is de ‘no show’. Je bent lang bezig geweest om een geweldig evenement te organiseren maar een deel van de gasten komt niet…

  • Hoe meet je de ROI van jouw event?

    Evenementen zijn al lang meer dan alleen een leuk feestje of een gezellige bijeenkomst en event marketing heeft een vaste plek gekregen in de marketing strategie. We zetten events…

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?