De meest verbazingwekkende catering

Catering Arjan van Dijk

Culinair

Heerlijk eten en drinken is onlosmakelijk verbonden met een goed evenement. Althans, zo zien we dat bij Arjan van Dijk.
Dagelijks bereidt een team vakkundige en gepassioneerde koks in onze keukens de heerlijkste gerechten.
Of dat nu voor een intiem diner van 10 personen of voor een groot bedrijfsevenement met ruim 1000 gasten is. Ieder hapje en gerecht krijgt de aandacht die het verdient.
Catering Arjan van Dijk

De koks

De koks van Arjan van Dijk hebben passie voor hun vak. Vernieuwing en originaliteit typeren de centrale keuken waarin zij dag in dag uit werken met de beste ingrediënten. Steeds weer bedenken en proeven onze koks nieuwe recepturen om met unieke smaken en presentaties jouw gasten te verrassen.
Voor elke gast iets lekkers bereiden is onze passie, zodat jij en jouw gasten tevreden en met een voldaan gevoel naar huis gaan.
Vind je het lastig om vooraf te kiezen wat je jouw gasten voorschotelt? Dan biedt een proefdiner wellicht uitkomst.

Benieuwd naar onze catering mogelijkheden?

Catering Arjan van Dijk

De bediening

De gastvrouwen en -heren zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Daarom besteden we veel aandacht aan hun performance. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: ‘n goed gevoel voor service en gastvrijheid.
Catering Arjan van Dijk

.Presentatie technieken

Heb je speciale doelstellingen die je met jouw culinaire gedeelte wilt bereiken? We bedenken regelmatig nieuwe presentatietechnieken die hieraan bijdragen. Geef het tijdig aan. We verrassen je graag!

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?