Concepting | Creëren van belevenissen.

Concepting

U wilt een evenement waar uw gasten nog lang over napraten. Een bijeenkomst waarop u effectief en plezierig met uw gasten kunt communiceren. Waar de boodschap goed doorkomt. Waar alles klopt: de kleuren, het licht, het meubilair, de styling, de aankleding, het entertainment, het culinaire aanbod.

Bij de Arjan van Dijk Groep kan dat. Wij denken vanuit een concept. Al ruim veertig jaar lang. Het zit in onze genen. Door te werken vanuit een concept klopt het evenement en zijn alle details met elkaar in overeenstemming.

Om het beste concept te bedenken, sparren we graag met u. Welk thema spreekt u aan? Welke boodschap wilt u communiceren? Welk gevoel wilt u uitstralen? Hoe wilt u uw gasten verwelkomen? Welk type locatie heeft u voor ogen?

Met uw input ontwikkelen we een concept en ontstaat er een uniek evenement, waarbij de organisatie staat als een huis. Zodat uw gasten genieten en u een onbezorgde en geslaagde dag beleeft.

Vrienden van Amstel LIVE!

De Arjan van Dijk Groep bouwde voor de Vrienden van Amstel een compleet authentiek dorpsplein inclusief ophaalbrug, kade, boot en een replica van de oude Amstelbrouwerij en bijbehorende laadtoren. Daarnaast zijn er enkele kroegen nagebouwd.

De gasten beleefden een echt ‘wow’ moment als ze de eerste stappen over de niet van echt te onderscheiden magere brug zette en het 3D-dorpsplein betraden. Op het plein en in de diverse kroegen konden de gasten genieten van het culinair alvorens de spectaculaire show te bezoeken.

.

De Amstel 3D-merkbeleving, gezelligheid en kwaliteit zijn belangrijke speerpunten. Deze speerpunten en de historische beeldmerken van Amstel mochten in het decor duidelijk naar voren komen.

In aanvulling op het decor diende een passende culinaire invulling te worden ontwikkeld waarbij de merkwaarden van Amstel en kwaliteit voorop stonden.

Laat je inspireren

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?