Evenementenbureau vol creativiteit

Een nieuw product op een unieke manier lanceren? Iets bijzonders doen voor je medewerkers? Of een bedrijfsfeest organiseren om een nieuw bedrijfspand feestelijk te openen? Dat vraagt om een creatief evenementenbureau! Oftewel, Arjan van Dijk Groep. Onze Bedenkers van Beleving organiseren samen met jou een event met een onuitwisbare indruk!

Creatief evenementenbureau bedenkt Beleving

Beleving, dat is waar een succesvol evenement om draait. Wat voor event je ook organiseert, je wilt dat je gasten hier nog lang over na kunnen praten. Een creatief evenementenbureau bedenkt dan ook geen evenement maar een beleving. Dit begint al op het moment dat gasten de uitnodigingen binnen krijgen en loopt tot ver na het event door.

Arjan van Dijk Groep is hét eventbureau bij uitstek om jouw gasten een ultieme beleving van begin tot eind te bezorgen. We zijn niet voor niets de Bedenkers van Beleving!

Recente berichten

Laat je inspireren

Een goed concept

Als creatief evenementenbureau beginnen we altijd eerst met het bedenken van een goed concept. Dat doen we door samen te gaan zitten en een aantal cruciale vragen te beantwoorden. Welke boodschap wil je communiceren en wat wil je met het evenement bereiken? We bepalen de doelstelling van het event en denken na over de doelgroep. En natuurlijk sparren we ook samen over de boodschap en de inhoud van het evenement. Zo bedenken we samen het beste concept!

Door een goed concept komt de boodschap van het event pas echt over en blijft dit bij de gasten hangen. Alles klopt namelijk. De kleuren, de aankleding, het entertainment en culinaire aanbod; alles is op elkaar afgestemd. En natuurlijk houden we ook rekening met de laatste event trends. Als creatief evenementenbureau is Arjan van Dijk Groep al 40 jaar bezig met concepting. Het zit in onze genen.

Evenement als marketingtool

Een evenement is meer dan zomaar een feestje of een leuke bijeenkomst. Events kunnen namelijk ook heel goed dienen als marketingtool. Event marketing krijgt dan ook steeds vaker een prominente positie in de marketingstrategie. Op een evenement kun je je laten zien aan potentiële klanten. Brand events zijn dan ook geweldige momenten om brand activation in te zetten (en daarmee je sales te verhogen!).

Ga je een evenement organiseren? Wij helpen je graag op weg met dit stappenplan!

Stappenplan: Evenement organiseren

Aan de slag met een creatief evenementenbureau

Wil je ook een evenement organiseren met een goed concept dat naadloos aansluit op je marketingstrategie? Als creatief evenementenbureau staan Arjan van Dijk Groep en zijn Bedenkers van Beleving al meerdere decennia garant voor kwaliteit. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden voor een evenement dat alle verwachtingen overtreft!

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?