Dinnershow als spektakel voor uw evenement

Een dinnershow kan een geweldige toevoeging aan uw evenement zijn om uw gasten van net wat meer spektakel te voorzien. Heeft u bijvoorbeeld een jubileum met uw bedrijf te vieren, of geeft u een personeelsfeest of ander zakelijk evenement? Op deze momenten mag altijd groots uitgepakt worden. De Arjan van Dijk Groep organiseert samen met u een mooi evenement compleet met spectaculaire dinnershow!

Dinnershow als gespreksonderwerp

Een dinnershow is niet alleen een geweldig spektakel maar dient ook als gespreksonderwerp. Of een show tijdens het diner nu bestaat uit zang, dans of acrobatiek, het is altijd indrukwekkend. Onze shows nodigen mensen uit om erover te praten en dienen daarom als geweldig aanknooppunt voor een gesprek. Zo is het ijs zo gebroken en hebben uw gasten een gezellige avond met elkaar.

Avondvullend programma

Wilt u een evenement organiseren met een show tijdens het diner? Dan heeft u eigenlijk geen overig entertainment meer nodig. De dinnershow is namelijk een avondvullend programma. De amuses, andere hapjes en het diner worden namelijk zorgvuldig over de avond verspreid zodat uw gasten op verschillende momenten tijd hebben om van de show te genieten. Het samenspel van show en diner zorgt voor een dynamisch avondvullend programma waar uw gasten nog lang van zullen nagenieten.

Themafeesten met dinnershow

Evenementen die gewoonweg niet compleet zijn zonder dinnershow zijn themafeesten. Als u zich in de wondere wereld van de Middeleeuwen of in het sprook je van Duizend-en-één-nacht bevindt moet natuurlijk de hele avond in dit teken staan. Alleen een Middeleeuws of Oriëntaals decor is niet genoeg.

De Arjan van Dijk Groep organiseert daarom spectaculaire themafeesten die niet alleen voorzien zijn van catering die passend is bij het thema, maar ook van een passend decor en aansluitende dinnershow. Tijdens het feest van Duizend-en-één-nacht passeren lenige buikdanseressen de revue en verrast de vuurspuwer uw gasten met zijn gevaarlijke kunsten. Tijdens het Middeleeuws Feest wordt de muziek verzorgd door een troubadour en haalt een nar acrobatische capriolen uit.

Dinnershow organiseren?

Wilt u samen met de Arjan van Dijk Groep een spectaculair evenement met een dinnershow organiseren waar uw gasten versteld van zullen staan? Neem dan contact op met een van onze professionals in beleving.

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?