Effectieve zomermaanden? Zo dus!

Daar is hij eindelijk, de zomer! Ook in Nederland hebben we de eerste hitte-records inmiddels verbroken. De perfecte tijd om er lekker tussenuit te gaan, te genieten van een welverdiende vakantie en helemaal uitgerust weer aan de slag te gaan. Maar naarmate de dagen warmer worden, worden de meeste werknemers ook steeds trager. En een stuk minder productief, tot wel 20% blijkt uit recent onderzoek!

In de zomermaanden kan het zijn dat je dagelijkse werkzaamheden in een dip komen. Mensen en organisaties zijn slecht bereikbaar en het grootste deel van het land staat op een lager pitje. Gebruik de tijd die je over hebt eens om even terug te blikken op de doelstellingen die gesteld zijn aan het begin van het jaar en gezamelijk de koers voor de aankomende maanden/ jaren nader te bekijken.

Ook blijkt de zomer het ideale moment om na te denken over de eventkalender. Zijn er nog events die bij kunnen dragen om de gestelde doelstellingen te bereiken of te overtreffen? Staan jullie aan de vooravond van een mijlpaal? Hebben uw medewerkers en/ of relaties na deze magere jaren wel een bedankje verdiend?

Gebruik deze zomer om na te denken, plannen te maken of te brainstormen met collega’s en/ of specialisten. Zij kunnen zorgen voor die verfrissende blik op de toekomst, zodat je in september met z’n allen weer fris aan de slag kunt!

Tips nodig voor een creatieve brainstorm?! Klik hier >>