Employee engagement versterken met events

Betrokken medewerkers zijn schaars. En als je ze eenmaal binnen hebt moet je ze ook nog weten te behouden. Zeker in de krappe arbeidsmarkt van nu kan dat best lastig zijn. Daarom is het belangrijk om de employee engagement van je medewerkers continu te versterken. En hoe doe je dat? Met doordachte, creatieve events met een flinke dosis aandacht!

Aandacht is schaars geworden

In onze digitale economie is echte aandacht schaars geworden. Daardoor is het een sterk middel geworden om in te zetten voor meer betrokkenheid. Want mensen zijn nu eenmaal eerder betrokken wanneer ze echt contact hebben met mensen dan van een afstand. Om je medewerkers aan je bedrijf te binden moet je ze het gevoel geven dat ze echt worden gehoord.

Bij de Arjan van Dijk Groep weten we als geen ander hoe we je medewerkers met events de aandacht kunnen geven die ze verdienen!

Recente berichten

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?

Events voor employee engagement

Wil je de betrokkenheid van je medewerkers versterken met evenementen? Dat kan op verschillende manieren. Als eerste kun je natuurlijk je werknemers in het zonnetje te zetten. Dat kun je doen door een spectaculair bedrijfsfeest te organiseren. Dit is een geweldige gelegenheid om je medewerkers te bedanken voor hun inzet en ervoor te zorgen dat ze elkaar beter leren kennen. Ook geef je met een bedrijfsfeest ruimte voor een informele setting die de band tussen medewerkers en management versterkt.

Daarnaast kun je voor meer employee engagement ook denken aan een aantal kleinere events door het jaar heen. Denk bijvoorbeeld aan cijferpresentaties, jaarvergaderingen of sneak previews rondom de lancering van een nieuw product of jaarvergaderingen. Zulke events zijn namelijk een uitgelezen middel om met je medewerkers te communiceren en te achterhalen wat ze bezighoudt.

bedrijfsevenement organiseren

Werken vanuit een concept

Arjan van Dijk Groep is een evenementenbureau met jarenlange ervaring. Onze Bedenkers van Beleving weten dan ook dat geen enkel event staat zonder goed concept. Op basis van de doelgroep en de doelstelling bedenken we samen het beste concept.

Om de betrokkenheid van je medewerkers te verhogen is het niet altijd voldoende om één evenement te organiseren. Vaak is een aanpak voor de lange termijn nodig. Het concept moet dan in ieder evenement terugkomen. Alleen dan komt de boodschap echt over en blijft het bij de werknemers hangen.

Aan de slag?

Heb jij ook als doelstelling om de betrokkenheid van je medewerkers te verhogen? Arjan van Dijk Groep heeft al decennialang ervaring met evenementen organiseren die verbinden. Neem contact met ons op!

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?