Evenementen organiseren

Een evenement organiseren is een vak op zich. Helaas zijn evenementen binnen bedrijven nog vaak losstaande momenten en krijgt de organisatie ervan niet genoeg aandacht. Eeuwig zonde! Er is zoveel meer uit te halen.

Heb je binnenkort een jubileum, een bedrijfsopening, een personeelsfeest, een kick-off of wil je je relaties op een bijzondere manier bedanken? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Evenementenbureau Arjan van Dijk Groep staat voor je klaar met creatieve ideeën, deskundig advies en professionele organisatie skills.

Teamwork!

Events organiseren begint met het samenstellen van een gedreven eventteam. Het ideale eventteam hoeft niet groot te zijn maar bestaat uit een ideale mix van diverse persoonlijkheden, disciplines en expertises. Kijk eens om je heen. Wie zie je? Stuk voor stuk interne krachten! Bundel deze krachten met specialisten uit het vak en de basis voor een succesvol event is gelegd. Benieuwd naar de vervolgstappen?

Stappenplan evenementen organiseren

Wil je het stappenplan evenementen organiseren ontvangen? Stuur ons een e-mail via info@arjanvandijk.nl.

Bedenkers van Beleving

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van je volgende event? De Arjan van Dijk Groep bestaat uit een jong, gepassioneerd en talentvol team van Bedenkers van Beleving. Het creëren van ultieme belevenissen is onze drijfveer. Met een flinke dosis vakkennis, creativiteit en lef staan we klaar om jou en jouw gasten een ultieme beleving te bezorgen. Alleen zo creëer je spraakmakende en memorabele events.

Ben jij onze volgende opdrachtgever met lef? Daag ons uit! #Maak het mee. Neem vandaag nog contact op met de Bedenkers van Beleving.

  • Event trends 2018

    Het begin van het jaar vliegt weer voorbij. Dit staat traditiegetrouw altijd in het teken van de vele trendrapporten. Ook in de eventbranche zien we talloze verslagen de revue…

  • Doordacht concept en uitnodigingstraject leiden tot 116% opkomst!

    Een bekende angst in de evenementenwereld is de ‘no show’. Je bent lang bezig geweest om een geweldig evenement te organiseren maar een deel van de gasten komt niet…

  • Hoe meet je de ROI van jouw event?

    Evenementen zijn al lang meer dan alleen een leuk feestje of een gezellige bijeenkomst en event marketing heeft een vaste plek gekregen in de marketing strategie. We zetten events…

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?