Eventmarketing

Eventmarketing zorgt in tijden van digitalisering voor een persoonlijke touch. Vooraanstaande brand- en eventmanagers zijn doordrongen van het belang van persoonlijke aandacht; ze nemen daarom steevast events op in hun marketingcommunicatiemix. Verwerk jij evenementen al in je strategie?

Aandacht is de groeimarkt van nu

Klantloyaliteit en binding zijn termen die bij elke marketeer hoog op het verlanglijstje staan. Dé manier om dit te creëren is live communicatie en de weg daar naartoe heet eventmarketing.

Verwerk evenementen in je marketingcommunicatiestrategie. Zorg dat het geen losstaande momenten zijn, maar strategische hoogtepunten in een marketing- en/of communicatietraject. Want goede eventmarketing raakt je! En iets dat je raakt, is een beleving en wordt uiteindelijk een herinnering.

Bedenkers van Beleving

Ben jij er klaar voor om evenementen toe te voegen aan je communicatiestrategie? Maar weet je niet waar je moet beginnen? De Arjan van Dijk Groep bestaat uit een jong, gepassioneerd en talentvol team. Met één gemeenschappelijke drijfveer: het creëren van ultieme belevenissen. Met een flinke dosis vakkennis, creativiteit en lef staan wij klaar om jou en jouw gasten een ultieme beleving te bezorgen. Alleen zo creëer je spraakmakende en memorabele events.

Ben jij onze volgende opdrachtgever met lef? Daag ons uit! #Maak het mee. Neem vandaag nog contact op met onze Bedenkers van Beleving.

  • Event trends 2018

    Het begin van het jaar vliegt weer voorbij. Dit staat traditiegetrouw altijd in het teken van de vele trendrapporten. Ook in de eventbranche zien we talloze verslagen de revue…

  • Doordacht concept en uitnodigingstraject leiden tot 116% opkomst!

    Een bekende angst in de evenementenwereld is de ‘no show’. Je bent lang bezig geweest om een geweldig evenement te organiseren maar een deel van de gasten komt niet…

  • Hoe meet je de ROI van jouw event?

    Evenementen zijn al lang meer dan alleen een leuk feestje of een gezellige bijeenkomst en event marketing heeft een vaste plek gekregen in de marketing strategie. We zetten events…

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?