Personeelsevenement

Voor een spetterend personeelsfeest kun je altijd terecht bij de Arjan van Dijk Groep. Een borrel met collega’s, uw personeelsleden bedanken voor hun inzet of uw medewerkers samenbrengen na een fusie?

Arjan van Dijk Groep bedenkt graag een passend concept voor elk personeelsevenement. Bij ons is alles mogelijk met creativiteit en een groot oog voor detail.

Het liefst betrekken we de gasten zo veel mogelijk bij het evenement, bijvoorbeeld door middel van co-creatie. Dat maakt de organisatie al een feest op zich!

Zakelijk evenement

Een kick off, een productpresentatie, een fusie, de opening van een nieuw bedrijfspand, een zakelijke meeting. Als full service organisatiebureau bedenkt en ontwikkelt de Arjan van Dijk Groep voor elke gelegenheid een custom made productie, die verrassend, onderscheidend en effectief is.

Met het inzetten van traditionele en moderne communicatiemiddelen zorgen we voor verbinding tussen uw bedrijf en uw relaties.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Events op maat

Een uniek concept. Dat staat als een huis. Met een organisatie die zo vlekkeloos verloopt dat u zelf een onbezorgde avond heeft. Daar kunt u bij de Arjan van Dijk Groep op vertrouwen.

Over uw evenement praten gasten straks nog lang na. Omdat het concept klopte, op de organisatie niets was aan te merken en uw feest gewoon áf was. Arjan van Dijk Groep maakt er samen met u kloppend geheel van.

Hoe wilt u uw gasten straks verwelkomen? Op welke locatie? Met welk thema? Laat het ons weten. Ideeën zijn er om zo goed mogelijk uit te voeren. En dat is precies wat we gaan doen.

Prachtige kleuren. Stijlvol licht. Samen goed voor de juiste accenten op de mooiste locaties. Uw evenement is uniek. Dat weet u, dat weten wij. En dat weten straks ook uw gasten. Meer hierover leest u op Concepting.

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?