Events

 

Onderscheidende eventconcepten met lef die verder gaan dan het standaard plaatje. Dat is waar Arjan van Dijk Groep als creatief evenementenbureau voor staat. Onze Bedenkers van Beleving weten als geen ander hoe ze jouw gasten de ultieme beleving bezorgen. Wil je een uniek evenement organiseren? Of het nu gaat om een bedrijfsfeestproductpresentatie of brand event, ons team staat voor je klaar!

 

Personeelsevenement

Voor een spetterend personeelsfeest kan je altijd terecht bij de Arjan van Dijk Groep. Een borrel met collega’s, je personeelsleden bedanken voor hun inzet of je medewerkers samenbrengen na een fusie?

Arjan van Dijk Groep bedenkt graag een passend concept voor elk personeelsevenement. Bij ons is alles mogelijk met creativiteit en een groot oog voor detail.

Het liefst betrekken we de gasten zo veel mogelijk bij het evenement, bijvoorbeeld door middel van co-creatie. Dat maakt de organisatie al een feest op zich!

Zakelijk evenement

Een kick off, een productpresentatie, een fusie, de opening van een nieuw bedrijfspand, een zakelijke meeting. Als full service organisatiebureau bedenkt en ontwikkelt de Arjan van Dijk Groep voor elke gelegenheid een custom made productie, die verrassend, onderscheidend en effectief is.

Met het inzetten van traditionele en moderne communicatiemiddelen zorgen we voor verbinding tussen jouw bedrijf en jouw relaties.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Events op maat

Een uniek concept. Dat staat als een huis. Met een organisatie die zo vlekkeloos verloopt dat je zelf een onbezorgde avond beleeft. Daar kan je bij de Arjan van Dijk Groep op vertrouwen.

Over jouw evenement praten gasten straks nog lang na. Omdat het concept klopte, op de organisatie niets was aan te merken en jouw feest gewoon áf was. Arjan van Dijk Groep maakt er samen met jou kloppend geheel van.

Hoe wil je jouw gasten straks verwelkomen? Op welke locatie? Met welk thema? Laat het ons weten. Ideeën zijn er om zo goed mogelijk uit te voeren. En dat is precies wat we gaan doen.

Prachtige kleuren. Stijlvol licht. Samen goed voor de juiste accenten op de mooiste locaties. Jouw evenement is uniek. Dat weet jij, dat weten wij. En dat weten straks ook jouw gasten. Meer hierover lees je op de pagina concepting.

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?