Het Gevoel van Holland -wintereditie-

Zodra koning winter in het land is kijkt elke kaaskop uit naar de mogelijke Elfstedentocht, eten we stamppotten, zijn de rookworsten niet aan te slepen en doen we massaal aan gezelschapsspelletjes… Of zijn dit slecht clichés???

Deze winter is ’t Kruithuis Arsenaal in Woudrichem het trefpunt van de Oer-Hollandse winterse gezelligheid. In een winterse setting waar de knusheid ‘want-in-want’ gaat zie je Nederland vanavond op zijn smalst en… breedst! In muziek, humor en gezelligheid waarbij we uw vaderlandskennis op frissen. Je kunt rekenen op een winterse tocht die je via noord en zuid, oost en west dwars door de 12 provincies toch óók weer steeds het gevoel geeft thuis te zijn. Met Oer-Hollandse spelletjes als, kom-maar-naar-beneden en sla-je-slag quiz, testen wij jouw ‘Holland -gevoel’. Verder spelen we een Oer-Hollandse Bingo waar natuurlijk geweldige prijzen mee te winnen zijn.

.

Bij ontvangst krijgen jij en jouw gasten alvast een feestelijk duwtje in de rug door de vrolijke klanken van het koor. Deze winterse melodieën zorgen ervoor dat iedereen al gelijk in de juiste stemming is en dat de gasten met een royale glimlach en met een glaasje Glühwein in de hand de eerste stappen zullen zetten in een avond vol vaderlandse gewoontes.  Een live-band en twee entertainers nemen u mee tijdens dit geweldige feest der herkenning! Een extra knipoog naar Koning Winter is het winterse menu van deze avond. In de pauzes presenteren wij een bont scala aan Hollandse winterspecialiteiten. Soms heel verfijnd en vaak verrassend eenvoudig, maar voor ieder wat wils!

Schuif aan, stap in het feestgedruis en laat je meevoeren langs alles wat ons kikkerlandje groot heeft gemaakt!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op want wij bespreken dit graag met je.