Jetzt geht’s los

Brrrr, de winter is begonnen. De donkere dagen zijn aangebroken, de openhaard gaat overuren draaien en de dikke truien komen uit de kast. De gastheer en gastvrouw van het befaamde Gasthof der Somweber staan met warme chocomelk en glühwein voor je klaar. Een ruimte volledig gedecoreerd met skigondels, sneeuw, ski’s, houten tafels met die typische rood/wit geblokt tafelkleedjes, zie je het al voor zich?

Het grote feest begint als je zich met een dampende beker Glühwein in het winters vermaak tussen de beslagen ramen begeeft. Natuurlijk worden eerst de (lach)spieren even losgemaakt tijdens de collectieve skigymnastiek. En daarna geht’s los….

.

De gastheren/ vrouwen lopen af en aan met de heerlijkste gerechten. Stevige winterkost en de verfijnde Oostenrijkse keuken blijken het hier uitstekend miteinander te kunnen vinden. Sauerbraten, Geschnetzeltes, Kartoffelnsalat… het is er allemaal.

Je wordt getrakteerd op een zelden geëvenaard Schlagerfestival met niemand minder dan jezelf in der Hauptrolle. De Après Ski_jay zet de tent helemaal op z’n kop; van voor naar achter, van links naar rechts van onder naar boven en van binnen en buiten. En daar moet op gedronken worden. Da’s duidelijk.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op want wij bespreken dit graag met je.