Jubileumfeest organiseren voor je bedrijf

Wil je een jubileumfeest organiseren dat een onuitwisbare indruk achterlaat? Evenementenbureau Arjan van Dijk Groep staat voor je klaar met creatieve ideeën, deskundig advies en professionele organisatie skills. Wij organiseren samen met jou een event voor het bedrijfsjubileum waarover iedereen nog lang zal napraten!

Bedenkers van Beleving

Arjan van Dijk Groep is hét eventbureau bij uitstek om jouw gasten een ultieme beleving te bezorgen. We zijn niet voor niets de Bedenkers van Beleving. Ons jonge, dynamische en gepassioneerde team staat voor je klaar om van het jubileum van jouw bedrijf een spraakmakend feest te maken.

Jubileum organiseren

Een jubileum organiseren, daar komt veel kijken! Stap uit je comfortzone. Neem creatieve specialisten in de arm. En benader je evenement als communicatie- of marketingmoment. Alleen zo creëer je spraakmakende en memorabele events. Samen ontwikkelen we een onvergetelijk en spraakmakend jubileumfeest op je eigen bedrijfslocatie of in één van onze feestlocaties.

#Maak het mee

Arjan van Dijk Groep staat al meerdere decennia garant voor kwaliteit, heeft meerdere malen de Porsche lentemeeting verzorgd en is verantwoordelijk voor de kickoff events van onder andere Volvo Cars Nederland, ABN Amro en Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging. Ben jij onze volgende opdrachtgever met lef? Daag ons uit!

De events van Arjan van Dijk Groep overtreffen je verwachtingen en maken van jouw jubileumfeest een visitekaartje voor je bedrijf. Neem contact op met Arjan van Dijk Groep om de mogelijkheden te bespreken.

Stappenplan evenementen organiseren

Ben je benieuwd welke stappen er worden gezet bij het organiseren van een jubileumfeest? Download dan snel het stappenplan evenementen organiseren.

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?