Jubileum organiseren?

Wilt u een jubileum organiseren voor uw medewerkers en zakelijke relaties? De Arjan van Dijk Groep helpt u bij het vinden van de perfecte locatie voor de viering van uw jubileum! Ook het entertainment en de catering verzorgen we voor u. Heeft u een specifiek thema in gedachten voor uw jubileum feest? Laat het ons weten. We denken graag met u mee.

Locatie meeting

Voor uw zakelijke meeting, evenement of brainstorm wilt u uiteraard de beste sfeer. Wij helpen u om de perfecte locatie te vinden. De Arjan van Dijk Groep beschikt zelf over vier toplocaties met ieder hun eigen karakter.

Zakelijke catering

Tijdens uw jubileumfeest worden uw gasten verwend met heerlijke gerechten, hapjes en bites. Maar een geslaagd feest gaat verder dan goed eten, het totaalplaatje moet kloppen. En daarom denken we graag met u mee.

Geslaagd event

Wat dacht u van een van onze themafeesten? De Arjan van Dijk Groep bedenkt en ontwikkelt een passend custom made event voor uw jubileumfeest. Met creativiteit en een groot oog voor detail.

Uniek concept

Een uniek concept, dat staat als een huis. Of wat dacht u van een van onze themafeesten? Evenementenbureau De Arjan van Dijk Groep zorgt ervoor dat de organisatie vlekkeloos verloopt zodat u een onbezorgde avond tegemoet gaat. Daar kunt u op vertrouwen.

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?

  • Event trends 2018

    Het begin van het jaar vliegt weer voorbij. Dit staat traditiegetrouw altijd in het teken van de vele trendrapporten. Ook in de eventbranche zien we talloze verslagen de revue…

  • Doordacht concept en uitnodigingstraject leiden tot 116% opkomst!

    Een bekende angst in de evenementenwereld is de ‘no show’. Je bent lang bezig geweest om een geweldig evenement te organiseren maar een deel van de gasten komt niet…

  • Hoe meet je de ROI van jouw event?

    Evenementen zijn al lang meer dan alleen een leuk feestje of een gezellige bijeenkomst en event marketing heeft een vaste plek gekregen in de marketing strategie. We zetten events…