Ook een jubileumfeest organiseren?

Een mijlpaal bereiken is een kunst, maar het maakt het speciaal als die paal een brug kan slaan naar de toekomst! - Roland Ernst, Arjan van Dijk Groep


Vorig jaar vierden wij zelf ons 40-jarig jubileum. En wij mogen met gepaste trots zeggen dat wij de afgelopen 40 jaar enorm veel ervaring hebben opgedaan met het ontwikkelen en organiseren van jubilea voor een grote diversiteit aan bedrijven. Het heeft ons geleerd dat jubilerende bedrijven gekenmerkt worden door een goed en gezond DNA. De basis en de roots van het jubilerende bedrijf kloppen! De juiste ingrediënten zijn samen gebracht en hebben geresulteerd in deze bijzondere mijlpaal. Maar onze jarenlange ervaring heeft ons ook geleerd dat veel bedrijven nog meer kunnen behalen uit een jubileum.

Er is meer mogelijk dan alleen een spetterend personeelsfeest voor uw medewerkers en relaties. Via een uitgebalanceerd communicatietraject kunt u uw mijlpaal gebruiken om een brug te slaan naar de toekomst. Onze Bedenkers van Beleving kunnen, dankzij de grote ervaring in het organiseren van jubilea, waarde toevoegen aan uw mijlpaal. Daardoor blijft het jubileum niet beperkt tot een feestelijk moment, maar biedt het een meerwaarde voor de toekomst.

Het recept voor een succesvol jubileumjaar
Zodra een toegevoegde waarde een meerwaarde wordt, ontstaat er iets onvergetelijks.

Ingrediënten:

  • Een flinke portie bezinning
  • Zelfkennis en reflectie
  • Een handvol gepassioneerde teamleden
  • Een dosis teamwork

 

Maar, hoe nu verder? Hoe kunt u zorgen dat deze basis uitgroeit tot een meerwaarde voor de toekomst?

Ons jubileumjaar resulteerde in een nieuwe, onvergetelijke herinnering - Sander Colle / Van Oers

Tanis Confectionery

Het evenement bestond uit twee programmaonderdelen en vond plaats bij het bedrijf zelf te Oosterhout. Een zakelijk evenement waarbij diverse machines en de revolutionaire nieuwe machinelijn werd geopend en gedemonstreerd. En een personeelsevenement met een diner aan lange tafels. De avond werd afgesloten met een spectaculaire band en een knallend feest.

Meer informatie

Jubileumevenement 

In 2015 bestond de opdrachtgever 100 jaar. Een prachtige mijlpaal die gevierd mocht worden met alle medewerkers en hun partner. Een sfeervol ontvangst in een ruimte die Amsterdam uitstraalde, de oprichtingsplaats uit 1915. Na ontvangst werden alle gasten uitgenodigd op het centrale plein. Een plein met een op maat gemaakte skyline waarbij elke ruimte een jaartal had, zodat de gasten een reis door de geschiedenis van het bedrijf konden maken.

Meer informatie

Van Leeuwen Buizen

Van Leeuwen Buizen bestond in 2014 negentig jaar, dit werd groots gevierd met alle medewerkers, gepensioneerden, en hun partners. Het magazijn in Zwijndrecht was speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een ‘Van Leeuwen dorp’, met een grote doorgesneden ‘buis’ als ingang.

 

Meer informatie

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?