Luxe feestlocaties

Een zakelijk evenement of personeelsfeest organiseren kan bij de Arjan van Dijk Groep op een van onze vier luxe feestlocaties. U wilt namelijk een bijzonder en memorabel evenement organiseren en de uitstraling van de feestlocatie draagt hier ook aan bij. De luxe feestlocaties van de Arjan van Dijk Groep weten u stuk voor stuk te verrassen!

Luxe feestlocaties in Brabant

De luxe feestlocaties van de Arjan van Dijk Groep zijn historische panden en bevinden zich allemaal in Brabant. Afhankelijk van welke locatie u kiest, kunt in de prachtige panden evenementen organiseren vanaf 50 tot 3.500 personen. Elk pand heeft zijn eigen uitstraling dus voor elk evenement is bij de Arjan van Dijk Groep wel een geschikte locatie te vinden.

Fort St. Gertrudis

Rijksmonument Fort St. Gertrudis bevindt zich in het historische centrum van de vestingstad Geertruidenberg. Vroeger deed het pand dienst als wapenarsenaal maar tegenwoordig is het een van de luxe feestlocaties van de Arjan van Dijk Groep.

Het monumentale pand heeft meerdere ruimtes in verschillende stijlen maar allemaal even chic en weelderig. U vindt er bijvoorbeeld een bourgondische zaal die helemaal in Middeleeuwse stijl is ingericht maar ook een moderne club waar niets aan ontbreekt. Fort St. Gertrudis leent zich voor allerlei soorten evenementen, van zakelijke vergadering tot een groot personeelsfeest. U kunt er tot wel 1.155 gasten uitnodigen!

Jaiselings Royal Palace

Wilt u een groot feest organiseren en houdt u wel van een Oosters tintje? In Jaiselings Royal Palace dat is gevestigd in een voormalig klooster in Wernhout, vindt u een echte Oosterse verrassing. De Oosterse paleiszaal wordt verlicht door imposante kroonluchters en u kunt er genieten van verfijnde aroma’s en uitstekende bediening. Zelfs de buitenkant van het paleis is zo aangekleed dat het u niet zou verbazen als er een echte sultan in het pand zou verblijven! Door de verschillende ruimtes in Jaiselings Royal Palace is de feestlocatie al geschikt vanaf intieme evenementen vanaf 50 personen. Grote feesten tot 3.500 gasten zijn echter ook mogelijk.

Intieme luxe feestlocaties

Niet alleen voor grote evenementen maar ook voor een borrel of intiem feest heeft de Arjan van Dijk Groep een geschikte locatie. ‘t Kruithuis Arsenaal is een van de intieme luxe feestlocaties van de Arjan van Dijk Groep. In dit monumentale pand kunt u evenementen voor maximaal 250 gasten organiseren. Rijksmonument PUUR! Achter de Markt is met een capaciteit van 130 gasten de meest intieme locatie.

Wilt u een personeelsfeest of ander evenement organiseren op een van de luxe feestlocaties van de Arjan van Dijk Groep? Vraag dan een brochure aan voor de locatie waar u interesse in heeft of neem contact op met een van onze professionals in beleving. Heeft u eigenlijk een andere locatie in gedachten? U kunt samen met de Arjan van Dijk Groep ook evenementen organiseren op externe locaties!

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?