Onze labels

 

De Arjan van Dijk Groep is al meer dan 40 jaar een full-service evenementenbureau. Maar ieder bedrijf en ieder evenement is anders. Daarom hebben onze Bedenkers van Beleving drie labels in het leven geroepen voor onze locaties, catering en themafeesten. Als je (nog) niet op zoek bent naar een full-service bureau maar wel naar de juiste expertise, kan je bij de labels van Arjan van Dijk Groep terecht.

HIER. event locaties

De Arjan van Dijk Groep heeft vier prachtige evenementenlocaties in Brabant beschikbaar onder het label HIER. event locaties. De stuk voor stuk monumentale panden hebben allemaal een eigen karakter en uitstraling. Voor ieder evenement is daardoor wel een geschikte locatie aanwezig. Eventueel met passend decor, heerlijke catering en uiteraard altijd met gastvrij personeel. Bekijk de event locaties HIER.

Catering

Bij de Arjan van Dijk Groep hebben we eigen catering in huis. Dat kan ook niet anders, aangezien wij geloven dat een geslaagd evenement en heerlijk eten hand in hand gaan. Onze koks zijn gepassioneerd en vinden vernieuwing en originaliteit erg belangrijk. Dat is telkens weer terug te zien in de verrassende presentaties van de gerechten. Je staat versteld als onze gastvrije bediening ermee aan tafel verschijnt. Bekijk onze catering.

Themafeesten

De Arjan van Dijk Groep organiseert al jaren themafeesten op eigen locatie. De HIER. event locaties zijn er namelijk het perfecte decor voor. Beter dan een Middeleeuws themafeest in een oud wapenarsenaal kan het toch niet? Ideaal als je bijvoorbeeld een uniek personeelsuitje of jubileum wilt organiseren. Een aantal van onze themafeesten zijn openbaar en dus ook voor kleinere groepen geschikt. Bekijk de themafeesten.