Openingsfeest organiseren?

Wil je je nieuwe bedrijfspand openen én een blijvende herinnering achterlaten? Evenementenbureau Arjan van Dijk Groep staat voor je klaar met creatieve ideeën, deskundig advies en professionele organisatie skills.

Een bedrijfsopening is het moment waarop het nieuwe gebouw officieel gevierd wordt met medewerkers, relaties, familie en genodigden. Op deze speciale dag zijn de genodigden van harte welkom om het gebouw te bezichtigen, maar ook om een bijzondere dag te beleven. Arjan van Dijk Groep is jouw partner voor de organisatie van de bedrijfsopening en andere events.

Opening nieuw bedrijfspand

Benader je bedrijfsopening eens van een andere kant en koppel er een event aan. De opening van het nieuwe bedrijfspand dient bijzonder en feestelijk te zijn, maar wel zakelijk correct. Een succesvolle opening van het bedrijfspand kan van onschatbare waarde zijn voor de toekomst.

Tijdens het openingsevent mag het aan niets ontbreken. Medewerkers zullen vol trots hun nieuwe werkplek tonen aan hun familie en je relaties staan te popelen zaken met je te doen. Organiseer samen met Arjan van Dijk Groep de opening van het nieuwe pand: dan wordt er nog lang over nagepraat.

Bedenkers van Beleving

Arjan van Dijk Groep is hét evenementenbureau bij uitstek om jouw gasten een ultieme beleving te bezorgen. We noemen ons team niet voor niets de Bedenkers van Beleving. Wij maken van ieder bedrijfsevenement een visitekaartje voor je organisatie.

#Maak het mee

Bij het organiseren van een bedrijfsopening komt veel kijken. Het vraagt om creativiteit, een professionele organisatie en oog voor detail. Arjan van Dijk Groep staat al meerdere decennia garant voor kwaliteit, heeft verschillende keren de Porsche lentemeeting verzorgd en is verantwoordelijk voor de kickoff events van onder andere ABN Amro, Volvo Cars Nederland en Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging.

Ben je op zoek naar een eventbureau dat je verwachtingen overtreft? Neem dan contact op met Arjan van Dijk Groep.