Personeelsevenement op maat

Een personeelsevenement organiseren doet u samen met de Arjan van Dijk Groep. Als evenementenbureau zijn wij namelijk gespecialiseerd in het creëren van beleving.

Wilt u een personeelsfeest organiseren om uw medewerkers te bedanken voor uw inzet? Of misschien wilt u de kennis van uw personeel verder verrijken. Dat kan bijvoorbeeld door een brainstorm dag of een congres te organiseren met interessante sprekers. De Arjan van Dijk Groep kan samen met u een personeelsevenement op maat organiseren!

Uw personeelsevenement op een inspirerende locatie

Personeelsevenementen zijn zich de laatste jaren steeds meer gaan richten op de inhoud. De events zijn niet alleen leuk maar ook bedoeld om te kunnen netwerken, ideeën uit wisselen en soms zelfs nieuwe ideeën te bedenken.

De Arjan van Dijk groep heeft vier inspirerende evenemtenlocaties beschikbaar voor uw evenement. Brainstormen wordt namelijk veel leuker en productiever als dit in een nieuwe en bijzondere omgeving gebeurt. De historische panden van de Arjan van Dijk Groep brengen de beste ideeën bij u en uw personeel naar boven!

Inhouse event organiseren

Wilt u liever een personeelsevenement inhouse organiseren? Zeker als het event doordeweeks plaatsvindt kan dit praktisch zijn voor uw personeel. Of misschien heeft u wel een nieuw bedrijfspand dat u graag wilt inwijden.

De medewerkers van de Arjan van Dijk Groep zijn professionele ‘Bedenkers van Beleving’. Met hun jarenlange ervaring kunnen zij succesvolle evenementen op allerlei soorten bedrijfslocaties realiseren. Moeiteloos wordt elk bedrijfsgebouw omgetoverd tot een geweldige locatie voor uw personeelsevenement. De Arjan van Dijk Groep is hier zo goed in geworden dat u het bedrijfspand nauwelijks zult herkennen!

Catering van een personeelsevenement

Tijdens een personeelsevenement is het belangrijk dat uw medewerkers zich geïnspireerd en goed voelen. De locatie en aankleding spelen hier een belangrijke rol in, maar daarnaast is ook het eten en drinken belangrijk.

De catering van de Arjan van Dijk Groep weet het energieniveau van al uw personeel op peil te houden. De koks zorgen tijdens het evenement voor de lekkerste gerechten, hapjes en bites. Onze gastvrouwen en -heren zorgen ervoor dat niemand met lege handen komt te staan!

Personeelsevenement organiseren bij de Arjan van Dijk Groep

Wilt u samen met de Arjan van Dijk Groep een evenement voor uw personeel organiseren? Neem dan contact op met een van onze ‘Bedenkers van Beleving’ en vraag naar de mogelijkheden. De Arjan van Dijk Groep organiseert een personeelsevenement altijd met u samen en komt op deze manier tot het beste eindresultaat.

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?