Personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest organiseren is zoveel meer dan alleen een leuk feestje. Het is een uitgelezen moment om je medewerkers te bedanken. Maar ook om te zorgen voor een langdurig positief effect op de motivatie binnen je bedrijf.

Eventbureau Arjan van Dijk Groep helpt je graag met het organiseren van een indrukwekkende ervaring. Wij zorgen ervoor dat de positieve effecten nog lang na het event voelbaar zijn. Schakel onze Bedenkers van Beleving in voor deskundig advies, professionele organisatie skills en een hoge dosis creativiteit!

Personeelsfeest is meer dan gezelligheid

Een geslaagd personeelsfeest gaat veel verder dan een “gezellige avond”. Je kunt zo’n event voor je personeel inzetten om de betrokkenheid van je medewerkers te vergroten. Uiteindelijk krijgt de loyaliteit en binding met het bedrijf ook een enorme boost.

Ga je een evenement organiseren? Wij helpen je graag op weg met dit stappenplan!

Stappenplan: Evenement organiseren

Recente berichten

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?

Verbeter klantcontact

Wat centraal staat tijdens onze personeelsfeesten? Aandacht! Door oprecht aandacht aan je medewerkers te schenken, vergroot je namelijk de betrokkenheid. Na afloop van het feest gaat je personeel weer met veel motivatie aan de slag.

Helemaal mooi is dat deze betrokkenheid en motivatie doorstraalt in het werk van je personeel. Het warme klantcontact zal daardoor resulteren in een hogere klantloyaliteit. Het enthousiasme van je medewerkers na een personeelsfeest wordt dus overgedragen op je klanten. Zo is een personeelsfeest dus niet alleen een feestje, maar het begin van een positieve spiraal!

Personeelsfeest en de WKR?

Wil je een personeelsfeest organiseren binnen de vrije ruimte van de werkkostenregeling (WKR)? Vanaf 2020 heb je dan wat meer te besteden. Organiseer je een personeelsfeest op eigen locatie op de werkvloer? Dan is dit vrijgesteld van belastingen en krijg je helemaal niet te maken met de wkr.

Lees hier meer over personeelsfeesten en de WRK.

Bedrijfsfeest organiseren
Bedrijfsfeest

Evenementen op maat

Kies je voor Arjan van Dijk Groep? Dan kies je voor een evenement op maat. Onze Bedenkers van Beleving hebben alles in huis voor een personeelsfeest dat de verwachtingen overstijgt. En wij werken altijd vanuit een strategie. Zo helpen onze feesten mee om jullie bedrijfsdoelstellingen te halen. Met een concept dat hier naadloos op aansluit.

Effecten meten

Je weet natuurlijk pas of je doelstellingen gehaald zijn als de effecten meetbaar zijn. Onze Bedenkers van Beleving helpen je met het vaststellen van realistische en meetbare doelstellingen. En wij zorgen er ook voor dat we de effecten tijdens en na het personeelsfeest goed kunnen meten. Door middel van technologie kunnen we tegenwoordig erg nauwkeurig het effect van een event meten. Met deze informatie zul je ook nog eens meer draagvlak kunnen creëren voor een feest binnen je organisatie!

Personeelsfeest organiseren? Daag ons uit!

Wil je een personeelsfeest organiseren? Daag ons dan uit! Ons frisse, creatieve en professionele team staat klaar om je te verrassen. Neem contact op met Arjan van Dijk Groep. Onze Bedenkers van Beleving zorgen graag voor een onvergetelijk personeelsfeest!

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?