150 jarig jubileumfeest FNV KIEM

DE WENS

Wij hebben als Bedenkers van Beleving kennis gemaakt met de interne organisatie van het FNV KIEM jubileumfeest. Aan ons is gevraagd om het laatste evenement te organiseren voor alle leden van de vakbond FNV KIEM. De feestelijke aanleiding zou gepaard gaan met een stuk sentiment. De leden zouden verdeeld gaan worden over twee andere vakbonden. FNV KIEM houdt namelijk op te bestaan. Aan ons de taak om een onvergetelijke, feestelijke avond te organiseren waarbij wordt stil gestaan bij het 150-jarig bestaan van de Grafische Vakbond en tegelijkertijd het einde van FNV KIEM.

ONZE VERTALING

Samen met de organisatie van FNV KIEM zijn we aan de slag gegaan om een geschikte locatie in Midden Nederland te vinden. Er zijn veel locaties in kaart gebracht. We hadden al een sterk onderbuik gevoel dat het aantal gasten van 500, wel eens aanzienlijk meer kon gaan worden in verband met het laatste feest van de vakbond. Er werd gezocht naar flexibele locaties waarbij in het voortraject nog geschoven kon worden in het aantal zalen in verband met de gasten. Al snel passeerden de 500 gasten en liep het aantal gasten in een sneltrein vaart op naar zo’n 1.500 aanwezigen. Het aantal was verdrievoudigd!

HET EVENEMENT

De gasten werden ontvangen door de charmante dames met blauw FNV KIEM wijn. Tevens was de locatie blauw uitgelicht. Het echte Amsterdamse Zwanenkoor stal de show. Zeer verrassend was de gastheer Rens Merkelbach die krachtig uit de lasersilhouet sprong en het evenementen openende!

Een dag voor het evenement heeft vicepremier Lodewijk Asscher de lijsttrekkersverkiezing bij de Partij van de Arbeid gewonnen. Lodewijk Asscher had een persoonlijke videoboodschap voor alle aanwezige gasten. De boodschap was duidelijk; hij was ontzettend trots op de vakbond en ziet het jubileum van 150 jaar dan ook als een mooi symbool voor de vakbond.

Na een fantastische opening werd het tijd voor het echte feest. In de Heerenkamer konden de leden zich uitstekend vermaken met het rollen van sigaren, het proeven van whisky, het geschoren worden door een barbier, winnen aan de roulette tafels en op een heerlijke chesterfield bank genieten van een retro dj met zijn mooie platen. Als klap op de vuurpijl sloot niemand minder dan Karin Bloemen het FNV KIEM feest af.

Door middel van live camera registratie werd de finale voor alle gasten over de twee ruimtes verdeeld, uitgezonden. Dat is pas in stijl afsluiten, een kroon op het 150-jarig bestaan van FNV KIEM!

Meer weten? Kijk op onze pagina evenement organiseren!