30 jaar Djoser

Het 30-jarig bestaan van reisorganisatie Djoser was reden voor een feestje. Ruim 100 reisagenten van Djoser zijn afgereisd naar Nederland om dit jubileum te vieren.

Bestemming: de Middeleeuwen. Ridders te paard begeleidden met Quasimodo de gasten naar Slot Loevestein. De activiteitenmiddag werd gevolgd door een uitgebreid diner. Het varken van het spit en de boerenbroden werden deze avond gecombineerd met royale kruiken wijn en schuimende pullen bier.

De avond erna werden de medewerkers, relaties en reisagenten van Djoser verwacht in de Pieterskerk te Leiden. De 230 aanwezigen werden voorzien van culinaire hoogstandjes, terwijl het entertainment zorgde voor de ene na de andere verbazing. De videoclip over 30 jaar Djoser, gevolgd door een ritmische aardbeving door Braziliaanse slagwerkers en danseressen, vormde het hoogtepunt van de avond.

De slogan van Djoser luidt: ‘De andere manier van reizen!’, maar Djoser heeft zeker ook bewezen te weten hoe een goed feest eruit ziet. Djoser: ‘De andere manier van feest vieren!’