Audax Logistiek

DE WENS

Audax is een zakelijk platform voor logistieke retail, gericht op het creëren, vermarkten, verspreiden en verkopen van printmedia en andere producten en diensten. Audax is met 800 fte’s in de hele keten actief. Zij vervoeren wekelijk meer dan 2.9 miljoen producten richting meer dan 5.500 verkooppunten in Nederland en 2.200 in België.

Het was al ruim 15 jaar geleden dat het laatste personeelsfeest had plaatsgevonden. Het was dus weer eens hoog tijd dat er een feest werd gegeven voor het hard werkende personeel. Audax wilde met dit feest de medewerkers belonen voor hun inzet en enthousiasme van de afgelopen jaren. Het moest een geweldig feest worden waar nog heel lang over nagepraat werd.

ONZE VERTALING

Het team van Bedenkers van Beleving is druk aan de slag gegaan en kwam uiteindelijk met het concept ‘Audax Uitgelicht.’ De bladen die door Audax worden uitgegeven, geprint, verkocht zijn bladen die een bepaald onderwerp in de schijnwerper zetten, ook wel uitlichten! Zo worden bij de ‘de Weekend’ bekende Nederlanders uitgelicht, gaat het bij ‘de Vriendin’ over bijzondere vriendschappen en draait bij ‘Royalty’ om het koningshuis.

Bij het ‘Audax uitgelicht’ feest komen de bladen van Audax terug en is er in iedere ruimte wat te doen bijpassend bij een blad. Een avond vol verrassingen en verschillende smaken, zoals in de bladen van Audax. Tot slot draait het bij dit feest om de medewerkers en mogen zij uitgelicht worden met een geweldig feest, dit staat tijdens het feest voorop!

HET EVENEMENT

Zaterdag 2 november was het dan eindelijk zover. Om 18.00 werden de deuren geopend van het ‘Audax Uitgelicht’ feest! De gasten werden ontvangen met een heerlijk Hollands drankje. De drie directeuren van Audax opende de feestelijke avond met een welkomstwoord. Het startsein van de feestavond was gegeven.

Het Fort St. Gertudis was deze avond het decor voor het spetterende personeelsfeest. Iedere zaal had een ander thema, die allemaal te maken hadden met de verschillende bladen. Van een over-de-top glossy room tot aan een waar healthy festijn en van een friends zone tot aan een geheime ruimte. In alle ruimtes was er van alles te doen, van partyband tot aan DJ en van een Ik hou van Holland Quiz tot aan Aerobic Funk.

De medewerkers van Audax kwamen ook op culinair gebied niets te kort. De magen konden heerlijk gevuld worden met verschillende stampotten of er kon gesnoept worden van de kleurrijke Donutwall. In de speciaal ingerichte Audax Friendzone werden er diverse gerichten live bereidt. Er was voor ieder wat wils. Rond de klok van 12 liep de spetterende feestavond langzaam op zijn einde. Alle Audax medewerkers verlieten tevreden en voldaan Fort St. Gertrudis.

Je kunt wel zeggen dat dit een geslaagd personeelsfeest was. Een feest waar nog lang over nagepraat zal worden!

Meer weten? Kijk op onze pagina personeelsfeest organiseren!