Avans Hogeschool

Niets was wat het leek, tijdens de Avans Onderwijs Dag, op donderdag 14 april 2016 in het Chassé Theater in Breda. De Arjan van Dijk groep bedacht en realiseerde een concept waarbij letterlijk en figuurlijk alles ondersteboven werd gehouden!

De Avans Onderwijsdag (AOD) is een jaarlijks evenement van de Avans Hogeschool. Een dag voor en door Avans medewerkers. Een dag die draait om ontmoeten, kennis delen en inspireren. Dit jaar werd het onderste naar boven gehaald door middel van initiatieven waarbij vraagstukken ondersteboven werden bekeken en het onderbewuste werd belicht.

Het hoofdthema was ‘Onderwijs Ondersteboven’. Dit thema reflecteerde op ludieke wijze door de hele onderwijsdag heen. Bij de ontvangst verraste het team van Arjan van Dijk de AOD-ers met ontbijtkoek. De lekkernij werd aangereikt vanaf de vide via vishengels! De aanwezigen werden nog meer op het verkeerde been gezet: als koffiegarnituur kregen ze een bitterbal…maar dan van chocolade! De gasten waren ook getuige van ‘De ondersteboven-man’; een acrobaat die op grote hoogte allerlei poses aannam en een interactief levend standbeeld uitbeeldde.