Brabant Latin festival

Bijna 1000 gepassioneerde salsadansers betraden zaterdag 24 januari 2015 de dansvloer tijdens het grootste Urban & Latin festival van Brabant; het Brabant Latin festival.

Brabantse dansscholen en specialisten op het gebied van salsa, bachata, kizomba, zouk en Urban hadden hun krachten gebundeld wat heeft geresulteerd in een fantastische danssensatie. De beste en bekendste dj’s, gratis workshops, spetterende shows en een latin-fair kwamen samen onder één dak. En niet zomaar een dak. Het dak van één van Neerlands bijzonderste eventlocaties van Nederland; Jaiselings Royal Palace.

Dat het Brabant Latin Festival heeft gekozen voor Jaiselings Royal Palace, verbaast Roland Ernst, locatie-eigenaar en directeur van de Arjan van Dijk Groep, niet. “We zien veel beweging in de publieke sector. De festivalorganisator van nu trekt uit het overvolle evenementenlandschap en is op zoek naar niet alledaagse intieme festivalterreinen en creatieve locaties die zorgen voor extra beleving.” Jaiselings Royal Palace biedt naast een unieke creatieve look & feel ook als één van de weinige de mogelijkheid om een In- en outdoor festivals te programmeren. “We hebben de afgelopen tijd veel geïnvesteerd in ‘Jaiselings’ om de trend naar festivalisering ruimte te geven binnen de evenementenwereld. Zo hebben we inmiddels een terras aangelegd en is er in onze grootste zaal gratis Wi-Fi beschikbaar. Met haar 14 zalen kan deze locatie als geen ander voorzien in de ‘zapbehoefte’ van de moderne gast”, aldus Roland Ernst. “Met de combinatie ‘binnen en buiten’ treden we buiten de gebaande paden en maken we de evenementen dynamischer. We kunnen een immense variatie creëren op onze evenementen. Dat houdt het spannend voor ons, voor onze opdrachtgevers en vooral voor de gasten!”

En dat zagen we ook terug bij dit unieke dansevent   Door de diverse zalen was er ruimte voor een brede programmering en ontstond er een ware Journey of Latin. De gasten dansten in één avond de hele wereld rond.