Een ‘Feest vol Aandacht’ met BSH

Vijf jaar geleden openden BSH samen met de Arjan van Dijk Groep haar nieuwe Inspiratiehuis 20|20. Een mijlpaal die men groots wilde vieren met alle medewerkers. Het voltallige personeel werd uitgenodigd voor een ‘Feest Vol Aandacht’, een thema dat was afgeleid van een intern traject.

Om de invulling van het evenement te bepalen, gingen wij opzoek naar de exacte betekenis van aandacht. Volgens de dikke Van Dale heeft aandacht een eenvoudige betekenis: oplettendheid en belangstelling.

Maar volgens ons is aandacht niet zo eenvoudig als dat het lijkt.

Aandacht is…

… persoonlijke benadering

… samen eten, feesten, genieten, vieren en delen

… in de watten worden gelegd

… je heel erg welkom voelen

… iets onvergetelijks beleven

… complimenten geven en complimenten krijgen

 

Het geven van aandacht begon al uren voordat het evenement zou starten. Medewerkers werden ’s middags verrast door 2 ware beautytainers. Zij struinden de werkvloer af op zoek naar mensen die zich maar al te graag in de watten lieten leggen. En naast een heerlijke nekmassage of het verzorgen van mooie kapsels draaiden ze ook hun hand niet om voor een dansje of serenade. De eerste aandacht was dus al gegeven!

Het einde van de dag brak aan, werkmodus uit en feestmodus aan. De gasten werden ontvangen in het voor hen zo bekende Atrium welke voor de gelegenheid was aangekleed met feestelijke verlichting en statafels. Of nou, feestelijk? Eigenlijk zag de ruimte er uit zoals bij elk event. “Zou dit echt de ruimte zijn waar we vanavond feest gaan vieren..?”

Na het eerste hapje en drankje werden de gasten officieel verwelkomd. Een korte powerclip werd ingezet en iedereen keek aandachtig naar het reusachtige scherm. Plotseling crashte het beeld en viel de verlichting in het pand uit. Eén van de BHV-ers nam het woord en verontschuldigde zich voor de opgetreden storing. Gasten werden vriendelijk doch dringend verzocht zich te begeven naar de parkeergarage. Daar zou men tijdelijk worden opgevangen totdat het probleem was verholpen.

De medewerkers keken elkaar vragend aan. “Is dit echt?”. Eenmaal beneden aangekomen vielen de monden open van verbazing. Een deel van de parkeergarage was volledig omgebouwd tot een waar pop-up restaurant! Lange, gedekte tafels, sfeervolle verlichting en een heerlijk sharing diner, dit is pas aandacht! Samen eten, genieten, vieren en delen!

Na een fantastisch diner waarbij de DJ zorgde voor een lekker achtergrondmuziekje kwamen plotseling 3 sign jugglars tevoorschijn. Met grote pijlen waarop stond: ‘Volg mij!’, en ‘Daar is het feestje!’, maakte ze salto’s door de groep gasten. Het doel was duidelijk: Iedereen moest hen volgen naar boven. Weer boven in het Atrium wachtte de gasten de volgende verrassing. Het hele Atrium was tijdens het diner omgebouwd tot een spectaculaire feestruimte. Een gigantische interactieve led-dansvloer, sfeervolle uitgelichte voile doeken en reusachtige bloemstukken van ballonnen.

Een mooie show met freerunners en trickers die het gebouw van boven naar beneden onveilig maakten opende de feestavond. Twee uur lang maakten de medewerkers van BSH de dansvloer onveilig. Helaas komt aan al het goede een eind. Nog een laatste stukje aandacht werd gegeven bij de uitgang. Hier bedankten de CEO en CFO alle gasten persoonlijk voor hun komst met een fles duurzaam geproduceerde en heerlijke Prosecco. Het naganieten kon beginnen!