DentConnect Academy Congres

DE WENS

Elk jaar wordt er door DentConnect Academy een congres georganiseerd voor alle medewerkers en vakgenoten. Tijdens deze dag wordt er een actueel en leerzaam programma aangeboden. Ook dit jaar wilde ze dat er een spetterend en leerzaam congres werd neergezet, met als basis de missie en visie van DentConnect. Wij van Arjan van Dijk als vaste event partner zijn gevraagd om dit congres weer tot geslaagde dag te maken.

ONZE VERTALING

De begrippen empathie, verbinding zorg en patiënt, talentontwikkeling en coaching stonden dit jaar centraal. Daarbij werd een passende naam bedacht door ons team van Bedenkers van Beleving. De overkoepelende naam die dit congres centraal stond was
We Connect”. De dag staat in het teken van kennis opdoen en het krijgen van een teamgevoel en een trots-gevoel bij DentConnect! Een samensmelting van expertises leiden tot een geslaagde editie.

HET EVENEMENT

Het DentConnect Academy Congres vond dit jaar op 28 september plaats. De dag was goed gevuld, waarbij de 375 gasten van DentConnect plenair werden ontvangen in de Midden Nederland Hallen. De dag werd geopend met een openingsfilm en enkele presentaties. Gedurende de dag waren er diverse workshops waar men aan deel kon nemen. Er werd afgesloten met een heerlijke borrel. Kortom, het was weer een geslaagde editie van het DentConnect Academy Congres.

Meer weten? Kijk op onze pagina evenement organiseren.