E. VAN WIJK LOGISTICS BV, ALWAYS ON THE MOVE!

DE WENS

Het bestaande warehouse van E. van Wijk Logistics BV, is uitgebreid met een gloednieuw state of the art Pharma Warehouse (GDP-Certificated) van 3500m2. Hierdoor komt de totale opslagcapacitiet op 14.000m2. Dit verdient in aanloop naar het 70ste jubileumjaar een feestelijke opening. Een mooi evenement voor relaties, medewerkers en families, verspreid over twee dagen. Dat was de wens van E. van Wijk. Naast de officiële opening van het nieuwe warehouse wil E. van Wijk ook de langdurige relaties en trouwe medewerkers in de schijnwerpers zetten. Dankzij hun persoonlijke betrokkenheid hebben ze dit allemaal waar kunnen maken. Zij zijn namelijk de drijvende kracht achter E. van Wijk Logistics BV.

In één woord : “Fantastisch” aldus Ewout van Wijk!

ONZE VERTALING

De Bedenkers van Beleving van de Arjan van Dijk Groep zijn bij elkaar gaan zitten om te brainstormen over een concept en te kijken waar E. van Wijk Logistics BV voor staat. Hieruit ontstond ‘Always on the move!’, het concept dat op alle fronten bij E. van Wijk past. Ze zijn namelijk always on the move voor haar klanten. Letterlijk, want zij zijn degenen die de producten van de klanten van A naar B brengen en in hun logistieke centra opslaan. De organisatie zelf is ook constant in beweging, ver buiten de landsgrenzen, dus dit concept past ook bij de internationale visie.

Last but not least; het concept sluit ook prima aan bij de wens van E. van Wijk om niet te statig, maar juist op informele wijze het event te organiseren. We zullen de aanwezige gasten letterlijk in beweging brengen tijdens het evenement.

Kortom: ‘beweging’ is een mooi concept dat we op verschillende manieren terug kunnen brengen tijdens beide evenementen.

HET EVENEMENT

De gasten kwamen binnen in het warehouse dat in een zeer korte tijd was omgetoverd tot een gezellig foodplein met houten meubilair, foodtrucks, sfeervolle verlichting en een gigantisch HD-projectiescherm. Het podium omringd door goed uitgelichte glimmende nieuwe trucks gaf een schitterend beeld! Met een feestelijk welkomstdrankje en een persoonlijke begroeting werden de gasten hartelijk ontvangen.

Plots dimmen de lichten en klonk de muziek steeds harder uit de boxen. Dansers sprongen op het podium en gaven een flitsende show weg, de nieuwe prachtige bedrijfsfilm van E. van Wijk Logistics sloot hier naadloos op aan. Hierna kwam er nog een mooie persoonlijke speech van Ewout van Wijk (TROTS “We zijn allemaal E. Van Wijk!”). Dansers verspreiden de diverse linten, springend vanuit de trucks over het podium en door de zaal, uiteindelijk werd lint gezamenlijk doorgeknipt door de Ad en Ewout van Wijk (kippenvel moment!) en werd het nieuwe Pharma Warehouse officieel geopend! Met o.a. tuktuks werden de gasten rondgeleid door het vernieuwde pand, de feestelijke opening begon en de foodtrucks waren geopend!

DE FAMILIEDAG

Dag twee brak aan. Medewerkers en partners en of gezinnen, kwamen het omgetoverde warehouse binnenlopen. Naast de gezellige sfeer van de dag ervoor waren er nu ook veel activiteiten voor de kinderen te beleven, van een ballonnenclown tot green screen waar ouders met hun kinderen de gaafste foto’s konden maken, samen op een strandstoel of liever bovenop een E. van Wijk vrachtwagen staan? Een leuke aandenken van de dag is het zeker. Vervolgens werd deze dag weer feestelijk geopend door de dansers, de filmpresentatie en het officieel doorknippen van het lint!

Na de opening was er, naast de rondleiding in tuktuks, nog een hoop ander entertainment geregeld. Ga je mee springen op de bungeetrampolines of op het springkussen? Ga je meedoen aan de skelterrace of aan de kleur- en ontwerpwedstrijd waar je je eigen vrachtwagen kan ontwerpen. Waarvan het winnende ontwerp misschien wel echt wordt gebruikt voor een nieuwe vrachtwagen. Vervolgens kon je nog even rond in het mini reuzenrad, waar je het nieuwe magazijn vanaf grote hoogtes kon zien. Er was genoeg te doen!  Altijd al echt willen rijden in een truck, zelfs dat kon! Het evenement was net als E. van Wijk Logistics BV Always on the move!

Binnenkort ook een opening van een nieuw bedrijfspand? En wil je weten waar je moet beginnen en hoe je je bedrijf op de kaart kunt zetten met de opening van jullie pand?

DOWNLOAD HET OPENINGEN STAPPENPLAN!