EMO Open

DE WENS

Na het grote succes van EMO Open in 2012 en 2014 was het tijd voor de 3de editie van EMO Open op 9 september 2017. Het event staat voor openheid geven over het bedrijf op een informele en leuke wijze. Het eigen terrein van EMO is elke editie het decor van de open dag. Op het programma staan diverse activiteiten en entertainment. Hiermee verrast EMO zowel nieuwe als trouwe bezoekers van EMO Open en ontstaat een ‘WOW-effect’.

ONZE VERTALING

De Arjan van Dijk Groep heeft in samenwerking met EMO een passend concept opgesteld. Met het ‘WOW-effect’ als uitgangspunt is gekozen voor de ‘EMO Experience’, waarin beleving centraal staat. Tijdens het evenement hebben de bezoekers kunnen ervaren wie EMO is en wat EMO doet. De bezoekers konden dit ontdekken door middel van diverse activiteiten, entertainment en door de samenwerking met de diverse relaties. In tegenstelling tot voorgaande edities waarbij contractors en klanten een beursstand hadden om zich te profileren, is er deze editie gebruik gemaakt van mooi ontworpen banners waarbij een belevingsactiviteit is bedacht. Zo komt de informatie beter over en zijn de beleving en het ‘WOW-effect’ groter.

HET EVENEMENT

De gasten kwamen het terrein op via een grote EMO poort, waar ze hartelijk werden ontvangen en een goed gevulde goodiebag in ontvangst mochten nemen. Bij het EMO paviljoen aangekomen was er voor iedereen een vers bereide cappuccino en gezellig entertainment. Voor de jonge bezoekers verzorgde KidZ-DJ een leuke, interactieve show. Eenmaal opgewarmd was het tijd om het terrein op te gaan en de diverse activiteiten te bezoeken.

De hele terminal overzien vanuit een uitkijktoren, echte brandjes blussen, grote graafmachines beklimmen, genieten van vers gebakken kibbeling. Het was allemaal mogelijk, voor zowel jong als oud. De treffende quotes bij de diverse activiteiten van de relaties versterkte de beleving.

Er waren die dag diverse rondleidingen, zo kon je een technische rondleiding volgen of een rondleiding met Spido Abel Tasman. Voor alle bezoekers was EMO Open een fantastische ervaring, die ze niet snel zullen vergeten!