Inalfa Roof Systems

Inalfa Roof Systems Group opende in april het nieuwe hoofdkantoor in Venray. Voor de officiële openingsdag, op donderdag 14 april, nodigde Inalfa Roof Systems 1200 gasten uit; medewerkers en relaties uit binnen- en buitenland. Onder hen aandeelhouders, het management, overheid, leveranciers en klanten.

Inalfa Roof Systems is een van ‘s werelds grootste aanbieders van daksystemen. Een mooi transparant product, dat weerspiegeld wordt door het prachtige transparante hoofdkantoor.
Een krachtig architectonisch zilverkleurig gebouw met een gestroomlijnde vormgeving, passend bij een bedrijf werkzaam in de automotive industrie. Eenmaal binnen via de markante entree valt het grote transparante dak van het Atrium direct op, een afspiegeling van de core business van Inalfa Roof Systems. Bovenstaande aspecten zijn gecombineerd in het overkoepelende thema “The Architecture of Transparency”.

Sinds 2011 is Inalfa Roof Systems Group overgenomen door het Chinese bedrijf Beijing Hainachuan Automotive Parts. Vandaar dat gedurende het evenement op diverse punten aandacht werd besteed aan de Chinese cultuur. Het werd een geslaagd evenement met een mooie mix van culturen.

Het evenement

Het evenement begon met een feestelijke ontvangst van de gasten bij de hoofdingang van het indrukwekkende pand. Echte Hollandse hostessen vingen de gasten op met een glas Prosecco. Vervolgens werden de genodigden via een blauwe loper begeleid naar de speciaal voor hen gecreëerde ‘Black-Box’. In de Black-Box werden de aanwezigen verrast door het videoballet; een combinatie van content, projectie en choreografie, die volledig op maat was gemaakt voor Inalfa Roof Systems. Hier namen ook verschillende sprekers het woord.

De Chinese drakendans voor ‘Good Fortune’ zorgde voor een goede afsluiter. Deze dans verdrijft ‘boze geesten’ en brengt veel geluk en voorspoed. Een fantastische afsluiting van de opening van het nieuwe pand. Na het officiële gedeelte was er via rondleidingen de gelegenheid om het nieuwe pand te bezichtigen. Ook werden de gasten ondergedompeld in de laatste culinaire trends met op de achtergrond een afwisseling van het muzikale damestrio Zazí en een hippe Touch DJ met zangeres. Na deze geweldige dag keerden de gasten met een tevreden gevoel huiswaarts. Als aandenken kreeg iedereen na afloop een typisch Nederlands Delfts blauw schoteltje mee naar huis waarop het nieuwe gebouw prachtig was weergegeven.