De Mandemakers Groep

DE WENS

De Mandemakers Groep viert al jaren op diverse locaties door het gehele land spetterende feesten om het personeel te bedanken. Dit jaar vieren ze het graag thuis, want Oost West.. Thuis Best. Het terrein achter het hoofdkantoor van DMG in Waalwijk was dit jaar het decor van weer een spectaculair feest. Samen de zomer opnieuw beleven is wat centraal stond op zaterdag 23 september.

ONZE VERTALING

De Arjan van Dijk Groep heeft in samenwerking met De Mandemakers Groep een passend concept opgesteld om samen met het personeel de zomer af te sluiten. ‘De Zomer Voorbij’ was dit jaar het overkoepelend thema. Wanneer je denkt aan ‘De Zomer Voorbij’ denk je terug aan je heerlijke zomerse vakantie die helaas op zijn eind is gelopen. Welk vakantieland had je nog graag willen bezoeken deze zomer? Is het Ibiza, het Verre Oosten of toch Amerika? De gasten beleefde samen met presentator Kees Tol de zomer opnieuw.

Het evenement 

In aanloop naar het evenement zijn de gasten op verschillende manieren en momenten uitgenodigd door middel van een save the date, een vakantiekaart en een officiële uitnodiging. Bij aankomst werden de gasten ontvangen door de DMG Summer Girls wat meteen weer het zomerse gevoel gaf.

Op naar Ibiza! Hier stonden de cocktailshakers al klaar om jou favoriete cocktail te shaken. Of reisde je door naar Azië waar je tercht kwam op de Aziatische foodmarket. Genieten van een heerlijke hamburger of hotdog kan natuurlijk nergens anders dan in Amerika. The next stop is Cuba, hier lagen heerlijke verse stukken fruit voor je klaar! Ook aan elke vakantie komt een eind en keer je met een voldaan weer terug naar huis.

In het midden van het gigantische paviljoen vond je het Mandemakers plein, wat voelde als thuis komen. Hier waren gezellige terrasjes, knusse cafés, een Hollandse viskraam en snacks uit de muur te vinden. Op het Mandemakers plein ontving Kees Tol diverse muzikale artiesten zoals, Tino Martin en Peter Beense die voor een gezellige Hollandse sfeer zorgde. Zo was iedereen echt weer thuis!