De Mandemakers Groep

De wens 

De Mandemakers Groep viert al jaren op diverse locaties door het gehele land spetterende feesten om het personeel te bedanken. Dit jaar vieren ze het graag thuis, want Oost West.. Thuis Best. Het terrein achter het hoofdkantoor van DMG in Waalwijk was dit jaar het decor van weer een spectaculair feest. Samen de zomer opnieuw beleven is wat centraal stond op zaterdag 23 september.

 Onze vertaling 

De Arjan van Dijk Groep heeft in samenwerking met De Mandemakers Groep een passend concept opgesteld om samen met het personeel de zomer af te sluiten. ‘De Zomer Voorbij’ was dit jaar het overkoepelend thema. Wanneer je denkt aan ‘De Zomer Voorbij’ denk je terug aan je heerlijke zomerse vakantie die helaas op zijn eind is gelopen. Welk vakantieland had je nog graag willen bezoeken deze zomer? Is het Ibiza, het Verre Oosten of toch Amerika? De gasten beleefde samen met presentator Kees Tol de zomer opnieuw.

Het evenement 

In aanloop naar het evenement zijn de gasten op verschillende manieren en momenten uitgenodigd doormiddel van een save the date, een vakantiekaart en een officiële uitnodiging. Bij aankomst werden de gasten ontvangen door de DMG Summer Girls wat meteen weer het zomerse gevoel gaf. Samen liep je richting Ibiza waar de cocktailshakers klaar stonden om jou favoriete cocktail te shaken of reisde je door Azië waar je terecht kwam op de Aziatische foodmarket. Genieten van heerlijke hamburgers en hotdogs kon natuurlijk nergens anders dan in Amerika. The next stop was Cuba waar de verse stukken fruit voor je klaar lagen. Helaas lopen deze mooie vakanties op zijn eind en keerde je terug naar huis. In het midden van het gigantische paviljoen vond je het Mandemakers plein wat voelde als thuis komen. Hier waren terrasjes, gezellige cafés, een Hollandse viskraam en snacks uit de muur. Op het Mandemakers plein ontving Kees Tol diverse muzikale artiesten als Tino Martin en Peter Beense die voor een gezellige Hollandse sfeer zorgde. Zo was iedereen echt weer thuis!

Opdrachtgever: De Mandemakers Groep

Gasten: 3200

Locatie: Hoofdkantoor DMG Gragtmansstraat Waalwijk