Samen sterk met METTLER TOLEDO

DE WENS

Binnen de Benelux heeft METTLER TOLEDO drie vestigingen: Tiel, ’s-Hertogenbosch & Zaventem.  Op 1 september 2016 zijn de vestigingen Tiel en ’s-Hertogenbosch als één bedrijf samengevoegd. Op 19 november 2016 werd er voor het eerst een gezamenlijk personeelsfeest georganiseerd onder de noemer; SAMEN STERK. De karakteristieke locatie Fort St. Gertrudis vormde het decor voor een gezellige avond voor de medewerkers van METTLER TOLEDO met hun partners.

HET EVENEMENT

Na een krachtige openingsact met percussionisten in combinatie met een lichtshow op LED ballonnen werd er een mooie knipoog gegeven naar de verschillende afdelingen, ook wel de ‘parels’ van METTLER TOLEDO. Na een kort welkomstwoord door de directeur was de avond geopend. Vanaf nu kon er genoten worden! Verschillende buffetten met smakelijke, herkenbare gerechten stonden klaar voor de gasten.

Naast een culinaire invulling met voor ieder wat wils werd er ook voor uiteenlopend entertainment gezorgd, zodat iedereen kon genieten van een avond om nooit te vergeten. Een interactieve pianoshow van Booming Piano’s zorgde voor muzikaal vermaak in de Binnenplaats. Daarnaast was er in de Club een Silent disco DJ battle, zodat iedereen samen kon dansen al luisterend naar zijn eigen voorkeurskanaal. Doordat iedereen zijn eigen voorkeursmuziek op kon zetten, ging het dak er af!

Om de avond te vereeuwigen konden de gasten samen een korte clip opnemen, om dit vervolgens in een gedrukt flipboekje te ontvangen. Naast samen lachen, was er ook aandacht voor sterk. Verschillende gasten gingen de uitdaging aan om handje te drukken tegen een sterke vrouw. Voor hen die minder sterk zijn, maar wel snel, stond er een rode Ferrari klaar. Met een virtual reality bril gingen de gasten ‘de baan op’ om zich de nieuwe Max Verstappen te voelen. De avond werd omlijst door de aanwezigheid van twee charmante dames, die met hun complimenten en sprankelende aanwezigheid zorgde voor een lach op het gezicht van de aanwezige gasten.

Met een klein gebaar werden de gasten bedankt voor een spectaculair feest en kwam de avond tot een einde. Het feest was een succes, vele gasten ‘wilden nog lang niet naar huis’!