Mourik Family Festival | Personeelsfeest

DE WENS

Wanneer we onze opdrachtgever vroegen om het doel van het evenement te beschrijven was dat al snel duidelijk. De medewerkers bedanken voor hun inzet en enthousiasme van het afgelopen jaar met een personeelsfeest. Een welgemeende dankjewel. Daarnaast stond feestelijk samenzijn hierbij ook centraal. Aangezien het thuisfront ook erg belangrijk is voor het succes mochten die uiteraard niet ontbreken op deze dag.

Mourik is een van de grootste zelfstandige familiebedrijven die ons land nog kent. Iets om ontzettend trots op de zijn. Wij hebben Mourik leren kennen als een hecht familie bedrijf met 3 belangrijke kernwaardes: Gevoel – Kennis – Lef. Kortom een uniek familiebedrijf met hardwerkende medewerkers en dat zie je zelden van generatie op generatie!

ONZE VERTALING

Wij hebben de situatieschets, de doelstelling en de doelgroep van Mourik gecombineerd met de geformuleerde uitgangspunten en hieruit is een concept voor het personeelsfeest ontstaan waarbij de woorden gevoel, kennis en lef de hoofdrol speelde. De begrippen gevoel, kennis en lef zijn uiteraard onlosmakelijk verbonden met The Wizard of Oz. Hierin gaan de blikkenman, de vogelverschrikker en de leeuw over de Yellow Brick Road op zoek naar gevoel, kennis en lef. Over de Yellow Brick Road vinden de blikkenman zijn gevoel, de vogelverschrikker zijn kennis en de leeuw zijn moed terug, en leidt hen uiteindelijk naar geluk en succes. De gasten van Mourik kwamen ook via de “Mourik Yellow Brick Road” de kernwaardes van Mourik: gevoel, kennis en lef tegen, om uiteindelijk geluk en succes te vinden op het Mourik Festival Plein.

HET EVENEMENT

Ondanks de temperatuur die tijdens het event de 40 graden aantikte liet niemand zich weerhouden om naar het Mourik Family Festival te komen. Wandelend door een grote welkomstpoort betraden alle genodigden het personeelsfeest over ‘The Yellow Brick Road’. Naast mainstage waren er drie verschillende area’s die alle drie een eigen onderdeel vertegenwoordigden. Zo was er een area gevoel, een area kennis en een area lef waar gerelateerde activiteiten voor jong en oud te doen waren. Naast diverse activiteiten waren er ook voldoende culinaire versnaperingen te krijgen.

Meer weten? Kijk op onze pagina evenement organiseren!