OPENING HAGA ZIEKENHUIS

‘We kijken terug op het beste feest ooit!’  Aldus de medewerkers van het HagaZiekenhuis!

Sinds 2010 wordt er in en rondom het HagaZiekenhuis volop gebouwd, dit zorgde soms voor veel overlast. Om de medewerkers te bedanken voor hun flexibiliteit en inzet werd voor hen op 6 maart een feestavond georganiseerd in de nieuwbouw.

Tijdens het feest werden diverse ruimtes van de nieuwbouw op verrassende wijze ingezet. In de parkeergarage werd een Underground Club gerealiseerd waar volop werd gedanst. De Lichtstraat werd omgetoverd tot een food market waar men kon genieten van diverse culinaire specialiteiten.

Het Atrium werd omgedoopt tot Spring Lounge. Hier kon men genieten van een heerlijk lentebuffet. Het bloemenijs, met smaken als viool, roos en hibiscus, was bij de vrouwen favoriet. Uiteraard mochten optredens van Haagse bodem niet ontbreken. In de Pianobar werd luidkeels meegezongen tijdens het optreden van ‘De Règâhs’. Oud-medisch specialist van het ziekenhuis, Han van der Rhee, trad als pianist op in het jazz kwartet van Bob Rigter.

Binnenkort ook een opening van een nieuw bedrijfspand? En wil je weten waar je moet beginnen en hoe je je bedrijf op de kaart kunt zetten met de opening van jullie pand?

DOWNLOAD HET OPENINGEN STAPPENPLAN!
Bedrijfspand openen