Perfetti van Melle | Personeelsfeest

DE WENS

Na een jaar hard werken met prachtige resultaten was het nu tijd voor een feestje. Of beter gezegd, voor een spectaculair festijn voor de ware levensgenieter. Na eerder goede ervaringen te hebben gehad met de Arjan van Dijk Groep was het dit jaar tijd voor een personeelsfeest geheel in het thema van de Middeleeuwen!

HET EVENEMENT

Om 17.00 stonden de bussen klaar voor het hotel om de gasten te vervoeren naar de feestlocatie van die avond. Na een korte rit door het mooie Brabantse landschap arriveerde de bussen in Geertruidenberg. Op het marktplein worden de bussen door de twee dorpsgekken van d’n Berg, Quasimodo en zijn neef, staande gehouden. Zij stormden de bus binnen. Onder begeleiding van de ridders te paard en Quasimodo en zijn neef werden de gasten al lopend mee op reis genomen naar een bijzondere wereld. De gasten keerden terug in de tijd, ze gingen op reis naar de tijd van…… De Middeleeuwen!

Binnen in het Fort, sta je eigenlijk direct weer buiten. Je bevindt je op een middeleeuws marktplein waar de marktkooplui een heerlijk hapje en drankje serveerde. Waar de gasten onder leiding van Quasimodo en zijn neef deel konden nemen aan typische middeleeuwse spelen zoals hakbijlwerpen, aardappel hakken, spijkerslaan. Na lekker actief bezig zijn geweest was het tijd om aan de inwendig mens te denken en kwam er een heus koningsmaal op tafel. Geheel in stijl werden de heerlijkste gerechten binnengebracht en aan tafel uitgeserveerd.

De troubadour is uiteraard een graag geziene gast in deze herberg. Met zijn befaamde ballades en drinkliederen nam hij de gasten mee naar lang vervlogen tijden. Tussentijd zorgde de nar met zijn grappen en grollen voor de menige komische noot. Kortom, een personeelsfeest om uw vingers bij af te likken. Rond de klok van 22.00 uur werden de middeleeuwen gelaten voor wat ze waren konden nog even de voetjes van de vloer.

Meer weten? Kijk op onze pagina evenement organiseren!