PSA Benelux

De wens 

Motiveren, teamgevoel creëren en elkaar leren kennen. Dit zijn de pijlers die centraal stonden tijdens de derde editie van het teambuilding evenement voor PSA Benelux. PSA Benelux beschikt over honderden werknemers verdeeld over Nederland en België. Op één dag alle medewerkers samenbrengen waarbij er kennis gedeeld kan worden, je elkaar beter kan leren kennen maar er vooral lol gemaakt mag worden. Bien-etre, feel good!

Onze vertaling

De Arjan van Dijk Groep heeft geluisterd naar de wensen en het doel van het evenement en hiermee voor PSA Benelux een passend concept opgesteld. Met als thema ‘Bien-etre, feel good’ is er een teambuilding dag weggezet waarbij alle medewerkers van verschillende vestigingen uit verschillende landen elkaar beter hebben leren kennen. Dit doormiddel van een goede afwisseling tussen een passief en actief programma. Team gevoel creëren en elkaar motiveren tijdens een teambuilding dag is wat de Arjan van Dijk Groep heeft mogen neerzetten op één van haar eigen locaties voor PSA Benelux.

Het evenement

Net over de grens in Wernhout staat het mooie Jaiseling Royal Palace waar rond half 8 in de morgen de eerste auto’s het terrein opreden. Bij ontvangst lag voor iedereen een badge klaar met naam en de naam van de groep. Deze groepsnaam was later op de dag nodig voor de activiteit. De groepsnamen waren onderverdeeld in type auto’s die vallen onder PSA Benelux. Vervolgens werden de gasten naar het theaterplein geleid waar vanaf 9 uur het plenaire gedeelte begon met diverse interessante gastsprekers uit de branche. Aansluitend vond er een uitgebreide goedverzorgde lunch plaats in de binnentuin. Het middagprogramma stond in het teken van activiteiten. Activiteiten waarbij er samengewerkt moest worden. De eerste activiteit was een escape room. Vol enthousiasme begonnen de werknemers van PSA aan deze hersen krakende uitdaging. Aansluitend was er de Built your own car challenge, een activiteit waarbij in groepen een eigen auto gebouwd moest worden waar ze ook echt mee gingen racen. Na de race met de eigen gebouwde auto’s was het tijd voor een heerlijk diner buffet en sloot iedereen samen de dag af met een borrel.

Opdrachtgever: PSA Benelux

Gasten: 230

Locatie: Jaiselings Royal Palace te Wernhout