PSA BENELUX

DE WENS

Motiveren, teamgevoel creëren en elkaar leren kennen. Dit zijn de pijlers die centraal stonden tijdens de derde editie van het teambuilding evenement voor PSA Benelux. PSA Benelux beschikt over honderden werknemers verdeeld over Nederland en België. Op één dag alle medewerkers samenbrengen waarbij er kennis gedeeld kan worden, je elkaar beter kan leren kennen maar er vooral lol gemaakt mag worden. Bien-etre, feel good!

Onze vertaling

De Arjan van Dijk Groep heeft geluisterd naar de wensen en het doel van het evenement en hiermee voor PSA Benelux een passend concept opgesteld. Met als thema ‘Bien-etre, feel good’ is er een teambuilding dag weggezet waarbij alle medewerkers van verschillende vestigingen uit verschillende landen elkaar beter hebben leren kennen. Dit doormiddel van een goede afwisseling tussen een passief en actief programma. Team gevoel creëren en elkaar motiveren tijdens een teambuilding dag is wat de Arjan van Dijk Groep heeft mogen neerzetten op één van haar eigen locaties voor PSA Benelux.

Het evenement
Net over de grens in Wernhout staat het mooie Jaiseling Royal Palace waar de eerste auto’s rond half 8 het terrein op kwamen rijden. Bij ontvangst lag voor iedereen een badge klaar met zijn/haar naam en de naam van de groep. Deze groepsnaam was later op de dag nodig voor de activiteiten. De groepsnamen waren onderverdeeld in type auto’s die vallen onder PSA Benelux. Vervolgens werden de gasten naar het Theaterplein geleid waar vanaf 09.00 het plenaire gedeelte begon met diverse interessant gastsprekers uit de branche. Aansluitend vond er een uitgebreide goed verzorgde lunch plaats in de binnentuin.

Het middagprogramma stond in het teken van activiteiten. Activiteiten waarbij er samengewerkt moest worden. De eerste activiteit was een escape room. Vol enthousiasme begonnen de werknemers van PSA aan deze hersenkrakende uitdaging. Aansluitend was er de built-your-own-car-challenge, een activiteit waarbij in groepen een eigen auto gebouwd moesten worden waar ze ook echt mee gingen racen. Na de race was het tijd voor heerlijk diner buffet en sloot iedereen samen de dag af met een borrel.