Rabobank Klantenservice | Personeelsfeest

DE WENS

Na 4 jaar hard werken was het tijd voor een feestje. Tijd om alle collega’s van RKS in het zonnetje te zetten. Een moment van aandacht voor al het harde werken in roerige tijden, want dat hebben ze verdiend. De meerderheid wilde graag een groot feestelijke personeelsevent. Een decemberfestijn voor en door RKS, geheel in winterse sferen. Waarbij het samen dansen, samen genieten en samen feesten centraal stond. Het personeelsfeest moet zorgen voor een boost voor de aankomende periode.

ONZE VERTALING

Iedereen is uniek en dag in dag uit staan de medewerkers van RKS BUITENGEWOON klaar voor haar klanten. BUITENGEWOON staat voor die ‘gewone’ mensen die samen dagelijks buitengewone dingen realiseren, die stuk voor stuk hun specialiteiten hebben, uniek zijn en bijdragen aan het ongekende succes van de organisatie. Hiervoor is een uniek winterfestival bedacht, waarbij BUITENGEWOON centraal staat. Samen een BUITENGEWOON leuke avond met alle collega’s van RKS.

Het winterfestival wordt opgedeeld in diverse area’s. Hier kun je BUITENGEWOON dansen, genieten en feesten. Uiteindelijk draait het bij dit feest om de medewerkers en mogen zij BUITENGEWOON in het zonnetje worden gezet met een geweldig feest.

HET EVENEMENT

Op zaterdag 14 december werden alle RKS medewerkers BUITENGEWOON warm welkom geheten, door de ijskoninginnen op stelten. De MT-leden deelde in glinsterende jasjes, speciaal gemaakte festivalbandjes uit voor het RKS Winterfestival. Verspreid over de loods stonden diverse foodtrucks en foodcorners waar je BUITENGEWOON goed eten kon halen. Op het podium stond Gerard Ekdom achter de draaiknoppen voor wat lekkere plaatjes.

Om half negen werd de tweede loods geopend. Hier kon een BUITENGEWOON gezellig potje bingo gespeeld worden bij de King of Bingo. Terwijl er op de curling baan een spannend potje curling gespeeld werd en kon er een BUITENGEWOON cool ijsje gehaald worden bij de ijskar.

Rond de klok van elf was het tijd voor alle talenten van RKS om te gaan shinen. Eén voor één kwamen de talenten op het podium om het lied wat ze weken hebben ingestudeerd gehoor te laten brengen. De surprise act van de avond was de directrice zelf met een spetterende lied. Om twaalf uur kwam het personeelsfeest dan toch tot zijn einde en stonden de bussen klaar om iedereen weer veilig thuis te brengen.

Meer weten? Kijk op onze pagina personeelsfeest organiseren!