Regionaal Bouwbedrijf

DE WENS

Ter gelegenheid van het 222-jarig jubileum hebben wij samen met de middelgrote bouwonderneming twee evenementen mogen organiseren. Op de eerste dag een relatie-evenement en op de tweede dag een personeelsfeest. Het relatie event had als doel om de relaties een eigentijds gezicht en de krachten als bedrijf te laten zien, daarnaast stond de relaties bedanken en feestelijk samenzijn centraal!

DE VERTALING

De wensen en uitgangspunten voor het relatie event hebben wij vertaald naar een passend event concept in de Koepel Gevangenis in Breda.

HET EVENEMENT

De rode loper lag uitgerold voor de hoofdingang van de voormalige rechtbank van Breda. Dat was vroeger wel anders. Geheel in stijl werden de gasten welkom geheten door de beveiliging van deze dag. Strak in het pak werd de weg gewezen richting de Rechtszaal, alwaar onze vriendelijke bediening klaar stond met een hapje en een drankje.

Waar in het verleden de veroordeelden alleen de weg naar de cel liepen, liepen de relaties met elkaar een route door het gevangeniscomplex. De route vanuit de Rechtszaal werd vervolgt richting de vrouwenvleugel, de luchtingsplaats en uiteindelijk. De Koepel als eindbestemming. Tijdens de route kwamen de relaties enkele figuranten tegen die dit verlaten complex weer tot leven brachten.

Door deze interactieve belevingstour kregen de relaties een uniek kijkje in De Boschpoort. Een historisch gebouw en een grote trots van Breda. Iets wat de gasten niet zo maar vergeten. Uiteindelijk stond men oog in oog met de indrukwekkende Koepel. Sfeervol uitgelicht en tegen het dak het logo groot geprojecteerd!

Nadat iedereen had plaatsgenomen werden alle gasten welkom geheten en zijn er een tal van sprekers verzorgd. Na een afsluitend woordje van de directie slaat hij met een ijzeren staaf op een metalen ton. Exact op dat moment werd de koepel plotseling donker. Een spectaculaire show met drummers, water en lichteffecten bouwden op naar de eerste climax. Vloeiend ging deze fantastische show over in de gloednieuwe bedrijfsfilm. Super!

Aansluitend vond een gezellige borrel en smakelijk walking dinner plaats.

Meer weten? Kijk op onze pagina evenement organiseren!