ROC West-Brabant Congres

DE WENS

ROC West-Brabant is één van Brabants grootste onderwijsinstanties. Het verzorgt opleidingen voor zo’n 22.000 leerlingen en studenten, met maar liefst 2.500 medewerkers.
Het ROC werkt met een groot aantal medewerkers aan een nieuwe koers voor de organisatie: klaar voor de toekomst en nóg beter en flexibeler onderwijs voor vmbo-leerlingen en mbo studenten. In een congres voor bijna 1.000 medewerkers werden de nieuwe toekomstplannen gedeeld én werd een nieuwe naam gepresenteerd. De Arjan van Dijk Groep is gevraagd dit congres te faciliteren en te verzorgen. De inhoud kwam van ROC West-Brabant zelf. Het Jaiselings Royal Palace schikte perfect voor het grote aantal bezoekers.

HET EVENEMENT

Maandag 8 april 2019 liep het parkeerterrein van het Jaiselings Royal Palace goed vol, toen de bijna 1.000 gasten aan kwamen rijden voor het ROC West-Brabant congres. De gasten werden ontvangen met een hapje en een drankje en namen plaats op de tribunes in het Theaterplein, waar de plenaire opening plaatsvond. Na een introductie over de nieuwe strategie en herpositionering van het ROC trokken de gasten naar de verschillende unieke ruimtes van het Jaiselings Royal Palace om diverse workshops te bezoeken in het kader van de nieuwe strategie. Tussen de workshops door werd er genoten van een uitgebreid en luxe buffet. Het einde van de avond naderde en de bezoekers trokken wederom naar het Theaterplein voor een gezamenlijke afsluiting met een borrel. Hier waren we getuigen van een primeur; het ROC onthulde haar nieuwe naam. Vanaf september 2019 zal het ROC West-Brabant verder gaan als CURIO.

Voor dit grote aantal bezoekers werd samengewerkt met Scorpions voor de beveiliging en parkeerbegeleiding. De technische benodigdheden werden verzorgd door technisch leverancier de TIM GroupWederom hebben onze Bedenkers van Beleving een strak georganiseerd congres gefaciliteerd voor een groot bedrijf uit Nederland.