RSM Netherlands Holding N.V.

DE WENS

RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financiële-economische en strategische vraagstukken. RSM collega’s zoeken elkaar steeds vaker op, om de verdiepingsslag aan te gaan. Het eindejaarsevent moet ook deze keer weer een prachtige afsluiting worden om de waardering voor al deze gedane inspanningen uit te spreken. Tijdens het event dient echt de TROTS van RSM te worden uitgedragen.

ONZE VERTALING

RSM is eén grote dynamische organisatie geworden, waarin zowel Noord als Zuid zich thuisvoelt. En of je nu een zuinige Zeeuw bent, een Bourgondische Brabander of een rasechte tukker. Ieder individu is bijzonder. Alle verschillende locaties hebben hun typische streek-specialiteit, zoals vlaai, verschillende gebakjes en diverse likeurtjes. RSM is ‘The Special One’. Jullie zijn één en het leuke is dat iedere locatie zijn eigen specialiteit heeft en daar trots op is. Dit is allemaal terug te zien bij het eindejaarsevent ‘The Special One’.

HET EVENEMENT

De medewerkers van RSM kwamen met de bus aan bij Jaiselings Royal Palace wat helemaal omgetoverd was in de kerstsferen. De gasten werden hier hartelijk welkom ontvangen op het Theaterplein met Dudok’s appeltaart uit Rotterdam, vlaai uit Venlo en Domtorengebakjes uit Utrecht. Het feest werd plenair geopend door Wim en Ruben, de gastheren van de avond!

Na het openingswoord stonden onze kersthostessen klaar om de collega’s van RSM te verwijzen naar de diverse diner ruimtes. Al de ruimtes waren helemaal tot in detail aangekleed in de kerstsferen. Er werden verschillende herkenbare gerechten uit diverse culturen geserveerd. In de tijd dat alle medewerkers van RSM heerlijke aan het genieten waren van het eten, is het Theaterplein van plenaire sessie omgebouwd tot een ware feestruimte en stond de band klaar om er een knalfeest van te maken.

Time flies, when you’re having fun. Het feest zit er bijna op! Tijd voor nog een lekkere snack voordat iedereen weer de bus in gaat. De avond werd nog in stijl afgesloten met een heerlijke Brabants worstenbroodje en gingen met mooie verhalen het nieuwe jaar in !

Meer weten? Kijk op onze pagina evenement organiseren!