Star Power Group

DE WENS

STAR is een bedrijf in beweging! Ze streeft ambities na en wil groeien, samen met haar medewerkers én klanten. Jaarlijks wordt het STAR kerstfeest georganiseerd. Door middel van dit feest wil STAR alle medewerkers bedanken voor hun inzet. Zij zijn het kapitaal van STAR en mogen eens in het zonnetje gezet worden.

ONZE VERTALING

Onze bedenkers van beleving zijn aan de slag gegaan en kwamen tot het concept ‘Vrienden van Star’. Het DNA van de Star Power Group is tenslotte ‘De verbindende factor’. Eén van deze factoren zijn uw medewerkers die verbonden zijn aan de Star Power Group. Een goede collega is immers uw beste vriend wordt vaak gezegd. Met dit in ons achterhoofd is het concept ‘De vrienden van Star’ ontstaan. De avond staat dan ook geheel in het teken van de medewerkers/vrienden en zullen deze avond dan ook een echte beleving mee gaan maken.

HET EVENEMENT

Een gehele avond in het teken van de medewerkers/vrienden. Deze avond hebben de medewerkers een echte beleving meegemaakt. Zo kon je samen naar de stamkroeg. De plek waar je kon meezingen met de echte Hollandse hits samen met de top entertainer, zanger, komiek Bennie Solo. Toch liever even rustig bijpraten met je goede vrienden? Hier was genoeg ruimte voor, de saxofonist zorgde voor fijne achtergrondmuziek.

Bij een goed kerstfeest kan natuurlijk lekker eten niet ontbreken. De Binnentuin en de MamaMia behoren tot het culinaire hart. De keukenbrigade liet zich van zijn beste kant zien en presenteerde hier tal van heerlijkheden. De keuze was reuze! Een heerlijke lasagne of grootmoeders gehakballetjes uit de jus. Een salade Caprese of een verrukkelijke Nasi kuning.

Tegen de klok van tien werd iedereen verzocht om weer naar het Theaterplein te gaan voor de afsluitende act. We sluiten de avond geheel in stijl af. Niemand minder dan Samantha Steenwijk betreedt de bühne voor een spetterende finale act! Aan het einde van de avond krijgen alle gasten een kerstpakket uitgereikt. Iedereen keert met een trots Vrienden van Star  gevoel weer huiswaarts.

Meer weten? Kijk op onze pagina evenement organiseren!