STENA LINE, KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

DE WENS

Stena Line is een van Europa’s grootste ferry maatschappijen met een zeer sterke positie en grote marktaandelen in verschillende sectoren. Om ook in de toekomst te voorzien in de toenemende vraag voor vrachtvervoer naar Groot-Brittannië is de kade in de Rotterdam-Europoort terminal vernieuwd en uitgebreid. Stena Line gaf aan deze unieke mijlpaal te willen vieren samen met hun grootste vrachtrelaties, leveranciers en bouwbetrokkenen. Hierbij was de wens om gedurende het event in de sfeer (look and feel) van de dagelijkse werkomgeving te blijven. Waarbij iedereen ondertussen kon uitkijken op de vernieuwde kade.

Stena Line zocht een betrouwbaar ervaren partij die binnen het korte tijdsbestek van één maand, met dezelfde “hands on mentaliteit” zoals ze in de haven gewend zijn, aan het event invulling kon geven. Hierbij dachten zij aan de Arjan van Dijk Groep, een hele eer. Er kwamen diverse belangrijke relaties en betrokkenen op het event, het moest geen afbreuk doen aan het imago van Stena Line; kortom geen half werk. Voor zowel Stena Line als Arjan van Dijk Groep stond er veel op het spel.

Op zoek naar een betrouwbare partner met een “hands on mentaliteit” zoals we in de haven gewend zijn!

ONZE VERTALING

We stroopten de mouwen op en gingen aan de slag met een event waarbij de kade centraal stond en waar de relaties konden zien dat Stena Line klaar was voor de toekomst. De gasten moesten letterlijk uitkijken op de kade. Er werd daarbij ingespeeld op de mogelijkheden voor de toekomst. En dat vraagt om een creatieve aanpak die wij met beide handen aangrepen. Een grote transparante tent met uitzicht op de kade geheel industrieel aangekleed met de door de jaren heen verzamelde roestige vaten, oud gereedschap, tonnen, kratten, kettingen en andere havenonderdelen was het idee dat bij ons opkwam. dit is gerealiseerd.

Binnenkort ook een opening van een nieuw bedrijfspand? En wil je weten waar je moet beginnen en hoe je je bedrijf op de kaart kunt zetten met de opening van jullie pand?

DOWNLOAD HET OPENINGEN STAPPENPLAN!
openingsevent
openingsevent

HET EVENEMENT

Na uitreiking van de scheepsbitter volgde de plenaire opening. Deze werd door directie en betrokken partners gedaan door pakkende speeches. Na de officiële opening drumde de directieleden letterlijk mee op een speciaal vervaardigd olievat. Hierna viel na de laatste ritmische slagen opeens een doek naar beneden waar achter slagwerkers klaarstonden. Ze namen het stokje over en gingen waanzinnig ritmisch uit hun dak. Letterlijk een spetterende show, Splashing Drums! Afwijkend van een klassieke opening, werd zo de sfeer neergezet voor de rest van de middag.


Culinair kwam niemand iets te kort, een heerlijke lunch, verschillende broodjes konden worden gehaald bij de foodtruck of Noordzeekibbeling met huisgemaakte remouladesaus uit een authentieke venterskar. Ondertussen werden de gasten meegesleept op een avontuurlijke reis vol muziek van de Billy’s een trio die nummers van vroeger tot nu speelt. De samenwerking met Stena Line is uitermate prettig verlopen. Het event was groots en succesvol, met een stoere uitstraling en informele sfeer, precies zoals van te voren met elkaar afgestemd. Met trots kijken wij terug.